Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti éreztetek már szerelmet saját magatok iránt?
Figyelt kérdés
Voltam már szerelmes, tudom milyen! Bár jelenleg nem vagyok megelégedve a külsőmmel, néha, mikor úgy látom magam, amilyen lehetnék, ha pl rendbehoznám magamat (fizikailag, lelkileg), és úgy nézek a tükörbe, akkor egyszerűen elborít a rózsaszín köd, és napokig a saját akkor készített fotóimat bámulom, és vágyakozok!
Voltatok már szerelmesek abba amik vagytok, vagy abba, akik lehetnétek?
2019. jún. 9. 20:59
1/5 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy magadnak tetsszen a külsőd, ez sokkal fontosabb annál, minthogy másoknak tetsszen. Amióta ezt így gondolom, nincs semmi bajom magammal, és jobban is érzem magam testileg és lelkileg. És szerintem egy ide vezető úton indultál el. :)
18/L
2/5 Válaszoknélkül válasza:
Egészséges önbizalomra és önmagunk szeretetére szükség van, de ha a kérdésed komoly, a napokig való sóvárgást túlzásnak érzem. Óvatosan ezzel, nehogy úgy járj, mint Narcissus! :)
3/5 anonim válasza:
Egyetértek a kettes válaszolóval. Fontos, hogy elfogadd magadat és legyen önbizalmad, de ne ess túlzásba. Aki ismer nárcisztikus embert, az tudja, hogy mennyire kellemetlen személyek tudnak lenni. Ne legyél te is az.
4/5 anonim válasza:
Hát rózsaszín köd nincs, meg vágyakozás, de járnék magammal én is ha lehetne úgy. :D
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szerelem..de azt már megkaptam, a volt barátnőmtől, hogy szerinte eléggé nárcisztikus alkat voltam. Nekem is önbizalomhiányom van, de jobb napjaimon van, hogy büszkén nézem magam a tükörben. Viszont, a mostani párom teljesen elfogad minden hülyeségemmel együtt, és most kevésbé foglalkozok ilyen szinten magammal. 28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!