Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Sosem éreztetek olyat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem éreztetek olyat, hogy inkább fiúval lennétek, mert elegetek van a drámázásból?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, de már most annyi csalódás ért, hogy azon gondolkodom inkább élnék levendula házasságban... Nyilván sosem tudnék élvezettel lefeküdni egy férfivel, de egyszerűen kiábrándultam a lányokból. Sok dráma, hiszti... Persze, bennem is van hiba...

Sosem éreztétek, hogy inkább lennétek fiúval, csak valaki szeressen már titeket?

2019. nov. 7. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

3 évvel ezelőtt a biszex barátnőm elhagyott egy férfiért. Tipikus kedves-megbízható jófiú, akivel csak barátok voltak addig,mindenki dícsérte őket, hogy milyen szép pár, meg hogy milyen helyes döntést hozott a volt barátnőm azzal, hogy lezárta a leszbikus kapcsolatát és férjhez ment. Az én érzéseimmel persze nem foglalkozott senki. Mind1, elengedtem, túltettem magam rajta, idővel találtam magamnak új párt.Hallottam persze híreket, hogy nem mennek jól a dolgaik a rendes férfivel, de azt gondoltam engem ez már nem érint.

Aztáb kb.1 éve, egy este csengettek. Kinyitottam az ajtót, de csak annyit láttam, hogy valaki nekem ugrik és fellök,aztán egyenesen egy kézbe néztem bele. Azt sem tudtam ki van ott, miért ütött meg és mit fog velem csinálni. De persze nem is volt időm ezeket átgondolni, mert visszakézből kaptam a másikat és a harmadikat. Azt mondta mondjam meg hol van XY(az exbarátnőm,), ebből már sejtettem, hogy a rendes férj az, akiért elhagyott , utána láttam is hogy ő az. Azt mondta az exem elszökött tőle és nekem tudnom kell hol van.Ha nem mondom meg úgyis kiveri belőlem. Jópárszor megütött még. Én meg bemondtam egy random helységnevet egy random címmel, hogy van egy régi ismerősénél. Amúgy fogalmam sem volt, hol van. Nem tudom az exemmel mi történt ezután, nem is érdekel. De ha te ezt könnyebben elviselnéd mint egy szimpla női hisztit, hát egészségedre, senkinek nem fogsz hiányozni. A főkérdésre válaszolva,nem soha nem éreztem hogy kérnék akár ebből, akár abból a perverzióból amit privátüzenetek formájában kapok tőlük.

2019. nov. 8. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Te jó isten, 11-es, ez hogy történhetett?? Feljeletetted az az állatot,ugye?
2019. nov. 8. 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Nálunk nincs dráma,meg hiszti. Mert tudjuk,hogy semmi haszna ez csak a pasiknál működik.

Volt barátnőm aki probálkozott de vissza kapta...ő is rájött,hogy ez itt nem fegyver.

2019. nov. 10. 03:43
 14/14 anonim ***** válasza:

hát ja én is ezen vagyok egy ideje amugy :)

nagyon unalmas hogy nem találok párt ... és ha van azzal is csak a baj van...

25. L

2019. nov. 14. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!