Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, mit éreztetek, első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit éreztetek, első alkalommal, miközben egy nő juttatott benneteket a csúcsra?

Figyelt kérdés
Illetve milyen érzés volt első alkalommal látni egy másik nőt a kezetek által elélvezni?

2019. júl. 10. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bennem az él nagyon élénken, mikor először hatolt belém az ujjával. Komolyan azt hittem mindjárt elájulok közben.. Szinte extázisba jöttem. Úgy éreztem mintha a lelkemig nyújt volna fel vagy nem is tudom.

Az is valami eszméletlen volt, mikor először ment el a kezeim által.. Csak arra tudtam figyelni, hogy hogyan élvez el.

2019. júl. 10. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Imádtam
2019. júl. 11. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is emlékszem az első együttlétünk minden pillanatára! Amikor megcsókolt, az ujja simogatott! Már amikor hozzámért, remegni kezdtem. Nagyon hamar elélveztem! Aztán csodás volt nézni az arcát, az örömöt rajta amit az ujjaimmal szerzek neki, és leírhatatlan érzés volt látni, hogy mekkora örömöt okoztam neki.
2019. júl. 11. 10:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nagyon furcsa volt, mert akkor még nagyon új volt nekem, hogy vágyom egy nőre szexuálisan. Akivel együtt voltam neki mindig is tudtam, hogy bejövök, ittasabb állapotunkban párszor rám is mozdult, de én nem tudtam elképzelni, hogy lefeküdjünk, mert nem éreztem úgy, hogy én is szívesen eljuttatnám őt a csúcsra. Aztán valami kattant a fejemben és elkezdett érdekelni a dolog, úgyhogy egy hasonló alkalommal belementem. Elsőre furcsa volt, de nagyon kívántam úgyhogy egyszerre volt furcsa és baromi jó érzés. Amikor én csináltam neki akkor meg igazából örültem, mert sosem voltam még nővel ő viszont már igen így aggódtam, hogy valamit esetleg nem csinálok majd jól, de elélvezett szóval virultam mint a tejbetök.
2019. júl. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!