Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi fehérnemű első alkalommal gàz?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és ha majd lesz barátom és eljutunk addig, hogy szeretkezzünk, akkor is lehet rajtam szexi fehérnemű? Én akkor is hordok, ha nincs pasim, ilyen az alap stílusom.
Csak azért kérdezem, mert első alkalommal lehet, hogy fájni fog, vagy abba is kell hagyni és nem gáz, ha én meg szexi fehérneműbe nyomulok ott, közben meg szexelni se tudok akkor még?
L.
2019. máj. 10. 00:57
2/31 anonim válasza:
Miért lenne?! Úgy is lekerül mire a behatolás jön.
3/31 A kérdező kommentje:
2019. máj. 10. 01:19
4/31 A kérdező kommentje:
2-es:
azért, mert szeretném, ha rajtam maradna pl egy szexi harisnyatartó, combfix.
2019. máj. 10. 01:22
5/31 anonim válasza:
Oh wáó, ilyenjeid vannak? Ezzel inkább tényleg várj :)
6/31 A kérdező kommentje:
ugye? mert a 6., 8., 100. szexnél persze h felveszem, de béna szűzként a barátom alatt lehet, hogy nem lenne a legjobb választás. Kis esetlen őzike effekt kb...
2019. máj. 10. 01:27
7/31 anonim válasza:
Szerintem az első szett oké. De a többivel még várj!
8/31 anonim válasza:
Szűzként ez a röhelyes kategória. Az én ízlésemnek inkább qrvás, mint szexi, de nyilván nem nekem kell készülődnöd, nyugodtan vedd fel.
32/f
9/31 A kérdező kommentje:
vagy egy kis egyszerű, aranyos fekete babydoll jobb első alkalommal? nekem ez van meg
vmi szépet mindenképp szeretnék viselni
2019. máj. 10. 01:32
10/31 anonim válasza:
Ez nem rossz. De ezek a ruhák meg is vannak neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!