Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi fehérnemű első alkalommal gàz?
Szűz vagyok és ha majd lesz barátom és eljutunk addig, hogy szeretkezzünk, akkor is lehet rajtam szexi fehérnemű? Én akkor is hordok, ha nincs pasim, ilyen az alap stílusom.
Csak azért kérdezem, mert első alkalommal lehet, hogy fájni fog, vagy abba is kell hagyni és nem gáz, ha én meg szexi fehérneműbe nyomulok ott, közben meg szexelni se tudok akkor még?
L.
a “ ku**ás” nem gond, ha ízléses, szép testen van ès tudják viselni nőiesen. szóval nem negatív jelző számomra.
és sokadik alkalommal nem is lenne kérdés. Jelenleg első alkalomról van szó, ami csak egyszer lesz.
igen, azért mutatom, hogy konkrét legyen a kérdés, segítve ezzel is magamnak.
És köszönöm az eddigi válaszokat.
mert attól, mert valaki szűz, lehet esztétikai érzéke. Számomra a fehérneműk nem férfi függők. Egyszerűen szemet gyönyörködtetnek és jól is érzem magam bennük.
Nem férfi miatt kell szexizni.
Te hány éves vagy?
Biztos szűzként ilyened van, én meg ilyeneket életemben nem láttam és őszintén nem is tetszik.
egyrészt azon, hogy te nem láttál, nem csodálkozom.
másrészt nem az a kérdés, hogy tetszik-e, mert szerencsére az esztétikai érzéked nem releváns a kérdèsem szempontjából.
A kérdés : első alkalomra gáz e a szexi.
A válaszodból sok minden kiderül, amit nem írok le, hogy ne hozzalak kellemetlen helyzetbe, de a kérdésre vonatkozóan nem sok minden.
De feltètelezem, hogy “ igen “ a válaszod.
Léphetünk is tovább.
Köszi a választ neked is.
Dehogy gáz
Senki se úgy születik,hogy tudja mit meg hogy.
Csak ne görcsölj rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!