Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi fehérnemű első alkalommal gàz?
Szűz vagyok és ha majd lesz barátom és eljutunk addig, hogy szeretkezzünk, akkor is lehet rajtam szexi fehérnemű? Én akkor is hordok, ha nincs pasim, ilyen az alap stílusom.
Csak azért kérdezem, mert első alkalommal lehet, hogy fájni fog, vagy abba is kell hagyni és nem gáz, ha én meg szexi fehérneműbe nyomulok ott, közben meg szexelni se tudok akkor még?
L.
18:
mert mondjuk egyrészt sajàt magad miatt van igényed a szépre, nem csak férfi miatt? mert nem csak évente kètszer kell nagyon szexinek lenni, más miatt.? Az ilyen felfogással szoktak a nök lepukkantan flangálni, mert “ mindk, ha nincs senki?” szép fehérbeműi egy nőnek ne csak alkalomra legyenek.
másrészt, mert mondjuk attól, mert épp nincs senki, megveheted és majd ha lesz, akkor már ott lesz.
Elég tipikus női gondolkodás, hogy : “ minek”?....
Én attól, mert szűz vagyok, van igényem a szèpre és a kettő sehol nem zárja ki egymást.
20:
a kérdésre válaszolj.
az ízlésed senki nem kérdezte.
Sztem az egész túlzás de te tudod
Én is szűz vagyok de nem fogok elsőre ilyeneket felvenni, max egy csipkés fekete szett (melltartó+bugyi)
De pl nálam már az is kicsit soknak mondható
egyébként ezzel egyetértek! jogos!
bár nekem, 24 èves felnőtt nőként, aki alapból is napi szinten szép dolgokban jár és a stílusom is kicsit kifinomultabb, mint az átlag, egy sima fehérnemű szett lenne a visszaesés.
Úgyhogy nagyon mást se akarok magamról kialakítani.
Persze nekem is van sok egyszerű darabom, de még azok sem az az egyszerű kategória, mint egy átlagos nő repertoárja.
köszönöm a válaszokat!
Mert itt mindenki átlagos meg ízléstelen mert nem ért veled egyet. Tuti bennünk van a hiba mert nem combfixben mosogatunk és főzéshez se babydollt használunk.
Amúgy meg elég érdekes, hogy ilyen ruhákat hordasz, de 24 évesen még szűz vagy. Azt hiszem erre mondják, hogy szűz....
nem tudom, feltűnt-e, hogy nem az a kérdés, hogy az adott fehérneműk kinek tetszenek , vagy nem, hanem hogy első szex alkalmàval lehet- e ugyanúgy szexi fehérneműben lenni, mint mondjuk a már 10. alkalmával. Tehát első alkalomra. Ennek ellenére a kommentelők többsége nem tud kérdésre válaszolni, hanem lovagol a részleteken, ami nem volt kérdés.
Bőven elég annyi válasz, hogy Igen, túl sok, vagy Nem, szerintem belefér.
Ez a kérdésre válaszolna.
A hiba amúgy valóban annyiban van a nőkben, hogy saját magukra nincs túl sok igényük, ha nem látja őket férfi. Tipikus, hogy a szexi darabokat alkalomra tartogatják, az év többi 360 napján meg slamposak, mert “ minek? engem szeressen mackóban is! “
A hiba ott van, hogy a nök többsége csak akkor foglalkozik magával, ha annak van “ célja”. Nem saját magáért, elsősorban....
Ès igen, neked nem hétköznapi, más viszont férfi nélkül is simán felvesz babydollt és abban alszik akár. Mert neki ez a természetes. Neked meg mondjuk a bugyi, nyúzott póló kombó. Senkit nem érdekel, hogy te mit talàlsz normálisnak, hiszen a kérdés nem ez volt.
Egy nő/ lány pedig addig szűz, amíg úgy nem gondolja, hogy van olyan hímnemű, aki megmozgatja. Az igényes, gondolkodó nőt például ez a belső igény különbözteti meg a magadfajta “ egyszerű” szerkezettől.
Ha pedig egy nő megteheti, hogy igényeket támaszt, amiket ő saját maga is elvár saját magától, akkor már nem is olyan nehéz akárhàny évesen szűznek lenni. Bár ehhez az égvilágon semmi közöd.
Igen, sok téren benned van a hiba, mert ennyire szikkadtan gondolkodsz és szintén tipikus átlag nő módjára reagálsz, vagyis támadsz az ismétlem : NEM a kérdésemre válaszolván. A választ egy egyszerű igennel, vagy nemmel el lehet intézni.
Erre mit csinál az átlag , buta nő? ( vagy férfi)
Támad.
Majd elkezd személyeskedni, és szóvá tenni, hogy x évesen ki miért szűz.
Úgy, hogy én, mint kérdès feltevő, nem adtam okot erre.
Az más kérdés, ha bántja az önértékelésed, hogy neked se igènyed, se lehetőséged szép fehérneműkre és az a tény, hogy van olyan nő, aki nem csak férfi miatt csípi ki magát. Neked ezek mind új dolgok, hiszen te az alagsorból jössz.
Hogy idèzzelek : azt hiszem , erre mondják, hogy irigy ..... ( nem írom ki:))
:-)
Csakis azért válaszoltam, mert amilyen hangnemet te megütsz, olyannal szemben, aki neked semmit sem szólt, kijár a diplomatikus pi**ába küldés
:-)
Én értem, hogy fáj, de ne itt öntsd ki a lelked.
Utoljára megköszönöm azokat a válaszokat, ahol nem csorgott az irigység és válaszolt a kérdésre :-))
Hello
Na most 24 éves szűz és ilyenje van.
Ha ilyened lenne és olyan szexi meg csinos vagy mindig ne mondd, hogy egy férfi se akart volna szexelni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!