Első sorban nőkhöz szól a kérdés. Szoktál-e illetve vásárolnál-e fehérnemű web shopból?
Viszonylag széles kínálat lenne, elfogadható, nem elrugaszkodott árakon. Nem a meggazdagodás a cél :)
És esetleg ebben a kategóriában mi az amit nehezen tudsz beszerezni?
Köszönöm a válaszokat.
Lehetséges, eBayről már vásároltam fehérneműt.
Melltartót nem szeretek látatlanban venni, azt inkább felpróbálom, de pl. bugyit, harisnyát, nem formázott kosaras bodyt vennék.
Olyan nem jut eszembe, amit nehezen tudnék beszerezni.
Látatlanban nem. Melltartót semmiképp, ott nagyon fontos, hogy jól tartson, plusz milyen messze vannak pl. a kosarak egymástól.. nem csak a méret, hanem a fazon is számít. Bugyit talán, bár ott sokszor problémás a méret (egyszerre három különböző méret is jó szokott lenni rám, attól függően hogy hol veszem). Harisnyát, zoknit simán.
Ha van esetleg sima bolt vagy bemutatóterem is, ahol személyesen meg tudom nézni a terméket, akkor viszont elképzelhető, hogy ha találok megfelelő alapdarabot, azt később megrendelem a neten.
Nem. Melltartót semmiképp sem vennék felpróbálás nélkül. Hiába tudom a méretem, minden márka, sőt azon belül is minden fazon valamennyire eltér. Meg látatlanban nem is tudom, hogy hogyan áll. Hiába jó a méret, ha mondjuk olyan csúcsos melleket csinál. Bugyit sem szoktam. Azt mondjuk nem kell próbálni általában, de mivel nem okoz gondol elmenni megvenni, ezért feleslegesnek tartom rendelni.
Amit már rendeltem: szexi fehérneműk, ruhák, amik kifejezetten otthon i használatra vannak. Ilyet üzletben nem nagyon lehet kapni, szexshopba nem mennék ezért. Neten meg nagy a választék, nem is ciki, mert ugye nem látja senki, hogy miket veszek. Szóval csak ilyet, normál fehérneműt nem.
Én szivesebben vennék, ha pár feltétel megvan:
Elöször is aránylag nagy választék színben is meg fazonban is, másodszor a nem megfelelöt vissza lehet cserélni (pár napon-egy héten belül). Ugyanis a méretezés csak tájékoztatónak jó, a fazontól illetve gyártótól függöen igen nagyok az eltérések - ezért általában több méretet rendelek (pl 75B; 75C; 80B; 80C), a megfelelöt megtartom, a többit visszaküldöm.
Ha erre nincs lehetöség, akkor nem érdekes számomra.
Ha esetleg nyitást fontolgatsz, arra bíztatnálak, hogy a méreteket minél pontosabban add meg, ha van rá lehetőség - ezzel szerintem sokat segítesz a vásárlónak. Van, ahol számozás szerinti a méret, van ahol csak S-XL, de az nagyon semmitmondó. Ha egy szabócenti segítségével a feltüntetett méret mellé írsz egy mértet is, akkor bátrabban meg meri rendelni a vevő, mert mérni ő is tud (magát, vagy a már hordott ruhadarabot).
Ha lenne a méretemben megfelelő, szerintem vásárolnék; szívesebben, mint rendes üzletben, mert eladóhölgy fóbiából jutott bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!