Vercsi28 kérdése:
Lányok első melltartótokat hány évesen kaptátok?
Figyelt kérdés
És anyukátok mondta vagy ti kértétek?2014. aug. 28. 19:10
2/20 anonim válasza:
13, bár aligha azért kellett, mert lógott volna a cicim, csak már mindenkinek volt, most is A és B kosár határán vagyok :D Én hoztam fel a témát, anyukám meg belement azonnal.
3/20 anonim válasza:
Anya mondta, hogy most már vegyünk valamit. 12 vagy 13 évesen kaptam az elsőt, de az ilyen topféleség volt, nem rendes kosaras, mert az akkor még fölösleges lett volna.
4/20 anonim válasza:
12 évesen sportmelltartó szerűséget. Azt hiszem én kértem.
5/20 anonim válasza:
10 évesen kaptam először topot, kb 12-3 évesen meg rendes melltartót. Nem azért kellett, mert lógott, hanem akkoriban szinte csak fehér/pasztellszínű ruhákat hordtam, és a mellbimbóm eléggé átlátszott.
6/20 anonim válasza:
12 voltam,és én kérdeztem meg hogy veszünk e melltartót. Ő meg mondta hogy szerinte is kéne :)
7/20 anonim válasza:
én 10 évesen kaptam először sportmelltartót és most olyathordok mint a nagytesómcsak sokkalkisseb is nincs benen merevítő(igazábol az nem melltartó hanem topp csak van benne szivacsaz enyémbe meg nincs)
8/20 anonim válasza:
12 évesen sportmelltartó szerűséget nem én kértem nővérem vette nekem.:) 14/L
10/20 anonim válasza:
13 évesen ilyen topot hordtam(magamnak vettem) és 14 évesen elhatároztam hogy veszek melltartót(magamnak anyumat nem nagyon érdekli) és 75/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!