Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen kaptátok az első...

Hány évesen kaptátok az első melltartótokat?

Figyelt kérdés

Kérdéseim:

1. Hány évesen kaptad az első melltartód?

2. Hanyas méret volt?

3. Hogyan kérted, és mit mondott anyukád?

4. Az osztálytársaid mit szóltak hozzá?

2012. ápr. 5. 15:01
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
18%
Ez nem kortól függ, hanem a mell méretétől. Én 13 évesen vettem az elsőt, de inkább arra volt jó, hogy ne kacsingasson a kemény bimbó. Anyu nem mondott semmi különöset, ez normális minden lánynál eljön. Az osztálytársaknak meg nincs közük hozzá, nem értem mit számít a véleményük.
2012. ápr. 5. 15:34
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. ápr. 5. 15:48
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
12 éves voltam. Korán érő voltam eleve,így anya vetette fel. 75/B-s volt először. Hát én hordtam elsőként,először megnéztek,de aztán felfogták,hogy kell. Most(7.-ben) már szinte mindenki hord. Mondjuk nálunk nincs se kibeszélés,se veszekedés. Összetartó csapat vagyunk,így nem csúfoljuk aki nem hord vagy kicsi a melle. A fiúkkal úgyszintén jóban vagyunk,Ők is felfogták,hogy mindenki más ütemben fejlődik. (:
2012. ápr. 5. 16:40
 4/22 A kérdező kommentje:
Én is korán érő vagyok :/ Most van topom de anyának felkéne vetni a kérdést...Amúgy köszi a választ :)
2012. ápr. 5. 17:15
 5/22 anonim ***** válasza:

12 éves vagyok, 11 évesen volt először 70/A-s volt, és most is az van, direkt olyan melltartót vettünk ami szivacsos, ezért formáz, és még nyúlik is. Sztem ha vesztek ilyet vegyetek!:)

Anya csak úgy megvette mikor látta hogy már kell és kész.

Osztálytársaim mondták hogy még nem kell meg ilyesmi, mert nekik még nem volt és nemis tudtak a melltartókról semmit szóva nem érdekelt. Mostmár a legtöbb lánynak ilyen mératű melltartója van, és érdekes ők hordják, úgyhogy ezt én féltékenységnek hívom.:) Remélem nem volt túl sok felesleges infó:D

2012. ápr. 5. 19:51
 6/22 A kérdező kommentje:
Dehogy! Számomra nagyon hasznos volt, köszi! :) Én 11 éves vagyok, eléggé érett típus, és anyát akarom megkérni dehát...:S félek!
2012. ápr. 5. 20:01
 7/22 anonim ***** válasza:

Hát én nem ajánlom a szivacsos melltartókat. Egyrészt,mert 16-17 éves kor alatt egészségtelen(felnőtt korban sem a legjobb) és azért sem,mert nem az igazságot mutatja. Szivacsos,így átformálja a mellet.

Kérdező: Mondjuk amikor épp tereget vagy főz,odamész hozzá és mondod,hogy: "Anya,szeretnék néhány melltartót..." Lehet lesz 1-2 cikis pillanat,de elmúlik és anyukád is tudja,hogy nem sokára úgyis kell. ;) (Ajánlom,hogy szilikon,vagyis átlátszó melltartópántot is vegyetek,hogy nyáron bármihez feltudd venni. Illetve ajánlom azt,hogy egy fehér és egy testszínű melltartót mindenképp vegyetek!) Amúgy 2. voltam :)

2012. ápr. 5. 20:34
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon hasznos volt! :)
2012. ápr. 5. 20:39
 9/22 anonim ***** válasza:
utolsó: én ajánltam a szivacsosat. De szerintem te összekevered a push-up melltartóval. Teljesen ugyan akkora benne a mellem, csak éppen pl ha fázok, akkor nem látszik át a mellbimbóm, és ez nálam nagyon fontos mert szeintem undi. De az igaz hogy más a formája, de a top-ban is más a formája a mellemnek, mert hegyes igazából de így szép kerek:) De izlések és pofonok.:)
2012. ápr. 5. 21:05
 10/22 anonim ***** válasza:
Amiről te beszélsz az a szivacsos! :DD Egy norális melltartó nem mutatja a mellbimbót! :) De mindegy nem akarok veled veszekedni! :) Ez az,hogy nem a valóságot mutatja,de a topp és a többi melltartó igen! :)
2012. ápr. 5. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!