Hány évesen kaptátok az első melltartótokat?
Kérdéseim:
1. Hány évesen kaptad az első melltartód?
2. Hanyas méret volt?
3. Hogyan kérted, és mit mondott anyukád?
4. Az osztálytársaid mit szóltak hozzá?
12 éves vagyok, 11 évesen volt először 70/A-s volt, és most is az van, direkt olyan melltartót vettünk ami szivacsos, ezért formáz, és még nyúlik is. Sztem ha vesztek ilyet vegyetek!:)
Anya csak úgy megvette mikor látta hogy már kell és kész.
Osztálytársaim mondták hogy még nem kell meg ilyesmi, mert nekik még nem volt és nemis tudtak a melltartókról semmit szóva nem érdekelt. Mostmár a legtöbb lánynak ilyen mératű melltartója van, és érdekes ők hordják, úgyhogy ezt én féltékenységnek hívom.:) Remélem nem volt túl sok felesleges infó:D
Hát én nem ajánlom a szivacsos melltartókat. Egyrészt,mert 16-17 éves kor alatt egészségtelen(felnőtt korban sem a legjobb) és azért sem,mert nem az igazságot mutatja. Szivacsos,így átformálja a mellet.
Kérdező: Mondjuk amikor épp tereget vagy főz,odamész hozzá és mondod,hogy: "Anya,szeretnék néhány melltartót..." Lehet lesz 1-2 cikis pillanat,de elmúlik és anyukád is tudja,hogy nem sokára úgyis kell. ;) (Ajánlom,hogy szilikon,vagyis átlátszó melltartópántot is vegyetek,hogy nyáron bármihez feltudd venni. Illetve ajánlom azt,hogy egy fehér és egy testszínű melltartót mindenképp vegyetek!) Amúgy 2. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!