Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány évesen kaptátok az első...

Hány évesen kaptátok az első melltartótokat?

Figyelt kérdés

Kérdéseim:

1. Hány évesen kaptad az első melltartód?

2. Hanyas méret volt?

3. Hogyan kérted, és mit mondott anyukád?

4. Az osztálytársaid mit szóltak hozzá?

2012. ápr. 5. 15:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nemtom, nekem a sima toppjaim is tökre megváltoztatják az alakját meg nemis látszik át a mellbimbóm:o de mind1 is, nekem ez a legjobban bevállt, kényelmes, és nem is lehet megkülönböztetni hogyha az van rajtam vagy hogyha topp.:)
2012. ápr. 5. 21:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom milyen toppot hordhatsz,de egy normális nem változtat semmin! :)
2012. ápr. 6. 08:35
 13/22 anonim ***** válasza:
11 voltam 70/A nem kértem anyum vásárolni vol vett nekem ruhákat és ott volt a ruhák között. Már mindekinek volt az osztályban. majdnem mindenkinek
2012. ápr. 6. 11:07
 14/22 anonim ***** válasza:

13 voltam, az osztályban 8-nak volt a 18-bol, szóval nem volt nagy újdonság. 70B kellett, most 70C-s. Nagyon ciki volt, mert anya elég konzervatív és én egy "tank top"-omat szétvagdostam és cuki kis topot csináltam belőle, mert még olyanom sem volt. Amikor anya meglátta, nem szólt semmit, ám néhány napra rá elvitt melltartót venni. Ha újra 13 lennék, tuti megkérdezném, mert sokkal egyszerűbb lenne...

17/L

2012. ápr. 6. 11:40
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2012. ápr. 6. 16:57
 16/22 anonim ***** válasza:

1.Én 14éves voltam mikor anyum meg a növérem 2 melltartóval lepett meg. :),

2.75A volt :D.

3.meglepi volt ^^

4. nem mutogattam nekik xD, najóóóó, a lányok az öltözöben meglátták, s mondták h "zsir" :D

18/L

2012. ápr. 8. 15:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Hehe az tök jó lehetett :D
2012. ápr. 9. 20:52
 18/22 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom. Nem tudom, hogy kérdezzem meg anyumat... Úgy látom egy cipőben járunk... :)
2012. ápr. 17. 15:58
 19/22 anonim ***** válasza:

A legelső melltartóm sportmelltartó volt, és kifejezetten csak sportra használtam.

Azóta se hordok melltartót (csak sport során), mert nagyon szép formája van a melleimnek, szóval szerintem csak pénzkidobás lenne. Sőt, szerintem sokkal rosszabbul néznek ki melltartóban. Meg a melltartók valamiért előrefele akarják nyomni a melleket, de az én melleim szétállóak, elég távol egymástól, így nem igazán tudnak az ilyen melltartókkal közös megegyezésre jutni XD

Ráadásul azt is hallottam, hogy a melltartó viselésétől sokkal jobban lóg a mell (már aki még nem szoptatott, azoknál), mert a melltartó miatt nem dolgoznak a mellt tartó szalagok, elernyednek, és lógni kezd a mell.

Egyszer egy hormonális probléma miatt fájtak a melleim, és akkor szükségem volt a melltartóra. Hát, elég nagy rémálom volt. A szivacsosoknak mind olyan hülye alakja volt, nem tetszettek, fémes izébizék nyomtak, és ráadásul a legtöbb melltartót ilyen műsz@r anyagból csinálták, nekem meg érzékeny a bőröm, és pamut kellett.

Nah de szerencsére aztán meggyógyultam és ismét messziről kerülöm a melltartókat XD

2012. ápr. 24. 02:28
 20/22 anonim ***** válasza:

12 évesen, 70/C addig csak top.

Apu vetette fel látta, hogy szenvedek.

Osztálytársaim előtte is utána is megbámultak.

2012. ápr. 24. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!