Első nőgyógyászati látogatás hol?
Feltétlenül ragaszkodj a női dokihoz, pláne első alkalommal!
Sokkal elviselhetőbb a terpesztés vetkőzés elötte, mint egy idegen férfi elött. Szinte bárhová mehetsz érvényes TAJ kártyával, telefonon érdeklődj elötte, hogy mikor rendel nő.
Teljesen igazad van kérdező a női dokit illetően!
Csak előnye van férfi kollegájával szemben, mert azonkívűl, hogy orvos még nő is, aki nagy valószínűséggel már átélte azokat a problémákat amivel jelentkezel nála.
Feltehetőleg empatikusabb is, és az intimebb megbeszélni valók is elviselhetőbbek vele.
Szabad orvosválasztás van nálunk, mehetsz az országban bárhol bárkihez, csak érvényes TB kártyád legyen!
Hány éves vagy? mert lehet hogy tini nőgyógyászatra kellene esetleg menned?
A női dokit én is pártolom, nekem is mindig az volt, nem is csalódtam soha.
Hímnemu nogyógyászhoz menni olyan, mint egy autószerelohöz, akinek nincs kocsija. /Carrie Snow/
Köszönöm a válaszokat, 21 leszek,az gondolom már nem tini nőgyógyászat.
Keresgélésem eredményeképp sztk-ba még nem találtam nőt csak magán klinikán vagy kórházba. Ha valaki tud valakit kérem jelezze :)
Utolsó :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!