Nőgyógyászati ciszta tünetei, jelei?
Nem linkeket szeretnék, azokat már olvastam.
Tapasztalatokat szeretnék.
Hol fájt, fájt e egyáltalán, menzesz változott e ha igen milyen irányba/gyengébb, erősebb, hosszabb ,rövidebb/
Kérem segítsetek! Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszod!
Kérek még válaszokat akiknek van tapasztalata a cisztával.
Fájt a hasam alul, jobb oldalt. Nem nagyon, csak olyan tompán, zavaróan, de gyógyszert nem kellett rá bevennem, annyira nem volt erős a fájdalom. Lépcsőn lefelé kicsit erősebben fájt.
Három nap után elmentem a házidokihoz, ő elküldött a sebészetre. Onnan átmentem a sürgősségire (hátha vakbél). Vérvétel, hasi UH, hüvelyi UH, nőgyógyászati vizsgálat, kiderült, hogy 4,5 centis ciszta.
Nődoki azt mondta, feküdjek be a napokban, megműti, mert ez a fajta nem fog eltűnni (csokicisztának nézték). Felhívtam a saját dokim, elküldött vérvételre, a lelet alapján azt mondta várjunk egy hónapot. Egy hónap múlva megultrahangozott és nem volt már sehol a cisztám...
A vérzésemet nem befolyásolta, mert hormonproblémák miatt amúgy sem nagyon van vérzésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!