Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ebben a helyzetben voltak/vannak éreztetek így ti is?
Akik, egyáltalán nem mondhatják el otthon, hogy mi a helyzet, tehát hogy leszbikusok, mert tudják a család nem fogadná el a dolgot. Sokszor hangoztatják azt, hogy szerintük ez undorító illetve, nem támogatják.
Ti éreztetek úgy, hogy kicsit mintha eltávolodtatok volna a szüleitektől emiatt? Mert úgy érzitek hogy nem bizhattok meg bennük teljesen?
Bár én biszex vagyok így egy picivel könnyebb helyzetben vagyok, de én is ezt érzem. Hiába a családom úgy érzem mégsem bízhatok meg bennük és őszintén szólva néha úgy érzem, hogy talán nem is szeretnek eléggé, hiszen aki szeret az elfogad úgy ahogy vagyok és megérti, hogy ha egy azonos neművel vagyok boldog, akkor vele akarok lenni és a lényeg, hogy boldog legyek hisz mi értelme egy olyan kapcsolatnak, amiben azt érzem, hogy nem vagyok boldog. Hiába az a normális meg az elfogadott, aki ebbe kényszerít, hogy inkább legyél normális, mint boldog úgy gondolom az nem szeret eléggé...
És fáj az igazság, de sajnos ez van.
Miért lett jelentve a kommentem, mi volt benne a sértő???
Ki jelentette???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!