Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik előtte csak pasival voltak, aztán kipróbálták lánnyal! Nektek jobb volt lánnyal, mint fiúval?
Szóval, hogy előtte csak fiúval voltatok, de valami "bekattant" és mégis egy lány ágyában kötöttetek ki pl. egy jól végződött buli után vagy egyszerűen csak valamiért lefeküdtetek egy lánnyal. :D És hogy jobb volt-e, mint fiúval vagy úgy gondoltátok, hogy nem volt rossz, de maradtok a pasiknál.
20/L
Érdekes sztori, de egyik barátnőmmel egyszer ágyba kerültünk. Nekem sokkal jobban bejött mint sráccal, tényleg egymásra fókuszáltunk, volt rendesen előjáték, inkább az számított mindkettőnknek hogy a másik élvezze, nem egyfolytában sürgetve éreztem magam hogy végre betolhassa, elmenjen, aztán puff vége "Remélem neked is jó volt".
Azóta a pasikra vissza se néztem
Jaj, tudtam, hogy befog találni ide pasi is. -.-"
Légyszíves próbáljátok meg figyelmen kívül hagyni, hiszen nem őt kérdeztem, csak bejött kötekedni meg sajnáltatni magát, na meg a legtöbb pasi sértésnek veszi szinte, hogy egy nő, aki próbálta mindkét nemmel jobban bejött neki a nővel való szex.
Mióta voltam nővel csak szánakozni tudok az olyan szerencsétlen nőkön akik pasikkal kínlódnak.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!