Érdemes vadi új lakást venni? Vagy jobb 1-5 éveset, amit már kipróbáltak?
A használt abból jobb hogy az mar megvan, látod milyen is, ha problémák adottak a házzal az is kiderülhet könnyen.
Míg egy most készülő ház tartogat zsákbamacskát. . Építetotol függ mennyire fogja megtartani azt amit beígért. Én kicsit használtat vagy kulcsra készet vennék inkább.
1# vagyok
Nem vennék ezen a környéken lakást ide jártam vezetni és nem volt a legjobb.
Én inkább picit használatát vennék mert ott látszanak a hibák ha vannak
De tényleg jó árban van
Én nem vennék teljesen újat valószínűleg. Inkább 1-2-3 éveset. Annyi idő alatt a talajsüllyedés megindul és elkezdenek repedezni a falak, ha olyan van.
Egy barátnőm egy 5 éves lakásban lakik albérletben. A vadi új lakásba ő költözött be anno első bérlőként. Tényleg gyönyörű volt, 1-2 év után megjelent az amerikai konyhájában egy hatalmas repedés keresztben a falon plafontól a padlóig, ami jó eséllyel folyamatosan mozog, hiszen egy szimpla festést azonnal ledob.
Az új annyival jobb, hogy csak a tied, sosem volt másé -- közérzet szempontjából, nem tudom, neked ez mennyi pluszt jelent.
Illetve ott van az is, hogy az 1-5 éves lakások kb. ugyanannyiba kerülnek, mint az újak, és nem biztos, hogy még kijöttek a hibák, viszont mindenképpen kell a felújításra költened, mielőtt beköltözöl, akkor is, ha csak egy tisztasági festésről van szó.
Az újnak előnye, hogy ha még nem szerkezetkész, mozgathatsz falakat, kérhetsz újakat, és te választod a burkolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!