MIért Békásmegyer a III-dik kerület legolcsóbb része és Miért jobb a hegy felőli oldal mint a Dunai?
Mivel nem két napra szól a döntésetek gondolom, érdemes mindegyik helyen egy-egy napot eltölteni, bejárni a környéket és saját magatoknak eldönteni melyik tetszik.
Szempontok lehetnek közlekedés, zöld területek, boltok iskolák satöbbi.
"hogy mindegyik környéken legyünk 1-1 napot"
És mennyi ideig terveztek ott lakni? 1-1 nap azokhoz az évekhez képest amit eltöltötök az új ingatlanban minimálisnak tűnik.
Ha ismernénk a szempontjaidat akkor segíthetnénk, hogy melyik kerület miért jó.
Az én kedvencem a III., ez Budának az a része, ahol a közlekedés még nem problémás (ellenben az I, II, XII-kel), ritkábbak a dugók (kivétel a Szentendrei út), hamarabb bent vagy a városban mintha ilyen Budaliget helyeken élnél viszont kevésbé levegős, hegyvidéki.
A XIV., XV. paneles része szerintem eléggé lepukkant, Békásmegyer meg (az én véleményem szerint) alulárazott (tehát ár/jó érték arány), bár egy picit azért prolis környék (bár ezt az árakból már láttad).
Még egyszer: ez csak egy vélemény, más biztos máshol szeret lakni, és ha ismernénk a preferenciáidat lehet, hogy más tanácsot adnánk (pl fura, hogy a budai kerületek mellé beírtad az V-et is - pedig az a klasszikus elit belváros egy tlejesen más életérzést ad, mint a jó levegőjű nyugodt budai oldal.)
MIvel mindegyik kerületnek rengeteg városrésze van, az több hónapot venne igénybe,ha az ember 1-1 napot akar eltölteni ott.
Nekem is szimpatikus a III-dik kerület,a preferenciák amit kérdeztél a következő: minél jobb környék,amelyből kb. 9M-ért lehet lakást venni.
Az V.ker is ezért kerület bele a listába,mert az egyik legjobb környék,habár valóban csak emiatt került ide,a jó levegőjű budai oldalon jobban van preferálva,vagy mivel itt nincs lakás ennyiért,kivéve Békás,ezért a XIV,XVI.keren is gondolkodunk,információt gyűjtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!