Miskolcon az Avasnak pontosan melyik része az 1-es,2-es,3-mas ütem? Van erről térkép? Vagy le tudná valaki írni a határoló utcákat? Melyik rész "jobb"?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 19:10
2/3 anonim válasza:
Miskolci ként még én sem tudom pontosan az ütemeket.
Én ugy határolom be hogy az Ifjúság út tól fölfelé teljesen jó. Inkább a városközpont környéke ami gázosabb de feljebb teljesen jó rész.
3/3 anonim válasza:
A kettes ütemnek volt rossz híre 15 vagy 20 éve, ma már ott lakó rokon ki mer este is menni az utcára. Ugyanez a rokon este nem merne bemenni a belvárosba. Nagyon odafigyeltek az utóbbi időkben az Avasra.
Csak összehasonlítés végett a legputribb legzüllöttebb legfertőzöttebb legolcsóbb leglepusztultabb környék a Vászonfehérítő környéke a Szinva mentén, nem az Avas. Az Avas egyre színvonalasabb.
Jó a Középszer, Szentgyörgyi, Pattantyús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!