Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm nem volt még fiúval attól még megkívanhatja? (L/20)
Lehet most le leszek pontozva, de legalább őszinte vagyok és igyekszem olyan választ adni ami szerintem ilyen helyzetben a legmegfelelőbb.
Egyrészt változtass az önbizalmadon, mert ez tuti meglátszik rajtad. Igenis te kellesz neki, így is állj hozzá.
Viszont a melegeknél/leszbikusoknál egy kicsit komplikáltabb a kérdés, a legjobb az lenne ha mindenki úgy találná meg az igazit, hogy előtte már kiélte magát, kipróbált dolgokat amik érdekelték.
A társadalmi nyomás miatt tuti kiváncsi lesz milyen fiúval, de ezt egyrészt ne siettesd, másrészt ez akkor aktuális ha már évek óta együtt vagytok.
Ha már évek óta együt vagytok, én leülnék vele beszélni, megmondanám neki hogy nyugodtan kipróbálhatja. Na nem azért mert nyitott kapcsolat kell hogy ez legyen, vagy hogy ellökd magadtól, hanem mert így magadat is megvéded a későbbi csalódástól (Ha pl. megcsalna a hátad mögött, az biztosan nagyon fájna, nem?) szóval jobb ha együtt élitek meg a dolgot, ha rájön hogy valóban leszbikus-e vagy csak egy fellángolás-e ez neki.
Ha nem leszbikus és a srácoknál marad, akkor mindketten esélyt kaptok egy jobb kapcsolatra, ahol őszinték lehettek a másikkal. Ha úgy reagál mint általában a leszbikusok, hogy fúj meg soha többet vagy ilyesmi :D
Akkor megnyugodhatsz, elmúlik az aggodalmad (persze ehhez elengedhetetlen az önbizalom!) és őszinte lehet a kapcsolatotok.
Kedves 8-as,te tényleg azt hiszed,az fog jót tenni a kérdező lelkének,ha engedi,hogy a barátnőjét megdugják?:)
Nem tudom,hogy sírjak-e,vagy nevessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!