Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha a barátnőm nem volt még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm nem volt még fiúval attól még megkívanhatja? (L/20)

Figyelt kérdés
Masfel eve vagyunk egyutt a baratnommel, o teljesen hetero volt csak igy lelkileg egymasba szerettunk es velem vesztette el, en voltam az elso kapcsolata , mar nem szexelunk annyit mint az elejen csak kb heti 1-2 x viszont akarhanyszor rakerdeztem akarna e felcsatolhatot vagy fiuval lenni mindig azt mondta hogy nem.. viszont en picit felek, aggodnom kene hogy a jovoben megkivanja a ferfiakat? Vagy ha nem volt meg akkor nem is hianyozhat neki?
2020. jan. 26. 18:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
De tuti hogy hajtja a kivancsisag
2020. jan. 26. 18:16
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Amíg veled van, szerintem ne aggódj. Ha őszintén azt mondta, hogy nem érdeklik a fiúk, akkor hagyd a témát, nem érdemes ezen veszekedni.
2020. jan. 26. 18:19
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szeret teged! Te vetted el a szuzesseget!
2020. jan. 26. 18:24
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Egészen biztos. Ha soha nem volt férfival akkor bizony fogja érdekelni.
2020. jan. 26. 18:25
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Ha így folytatod a kérdezősködést, féltékenykedést, mert ez az. Akkor bogarat ültetsz a fülébe! Ha azt mondja nem, fogadd el!
2020. jan. 26. 18:28
 6/19 A kérdező kommentje:
Nyilvan ragodok ezen mivel felek, hogy elveszitem es tenyleg neki is nekem is elso szerelem, annyira felelmetes a gondolata annak, hogy ez bekovetkezhet es nem hagy nyugodni
2020. jan. 26. 18:33
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Mivel hosszú távra terveztek gondolom akkor bizony előbb utóbb kérdőjel lesz nála. Lehet félni fog, hogy elmondja és titokban megtörténik. Nem ijesztgetés, de ez bizony nagyon könnyen előfordulhat. Naívan is hozzá állhat az ember, de ha emiatt lesz szakítás akkor másabb lesz.
2020. jan. 26. 18:46
 8/19 anonim ***** válasza:
36%

Lehet most le leszek pontozva, de legalább őszinte vagyok és igyekszem olyan választ adni ami szerintem ilyen helyzetben a legmegfelelőbb.

Egyrészt változtass az önbizalmadon, mert ez tuti meglátszik rajtad. Igenis te kellesz neki, így is állj hozzá.

Viszont a melegeknél/leszbikusoknál egy kicsit komplikáltabb a kérdés, a legjobb az lenne ha mindenki úgy találná meg az igazit, hogy előtte már kiélte magát, kipróbált dolgokat amik érdekelték.

A társadalmi nyomás miatt tuti kiváncsi lesz milyen fiúval, de ezt egyrészt ne siettesd, másrészt ez akkor aktuális ha már évek óta együtt vagytok.

Ha már évek óta együt vagytok, én leülnék vele beszélni, megmondanám neki hogy nyugodtan kipróbálhatja. Na nem azért mert nyitott kapcsolat kell hogy ez legyen, vagy hogy ellökd magadtól, hanem mert így magadat is megvéded a későbbi csalódástól (Ha pl. megcsalna a hátad mögött, az biztosan nagyon fájna, nem?) szóval jobb ha együtt élitek meg a dolgot, ha rájön hogy valóban leszbikus-e vagy csak egy fellángolás-e ez neki.

Ha nem leszbikus és a srácoknál marad, akkor mindketten esélyt kaptok egy jobb kapcsolatra, ahol őszinték lehettek a másikkal. Ha úgy reagál mint általában a leszbikusok, hogy fúj meg soha többet vagy ilyesmi :D

Akkor megnyugodhatsz, elmúlik az aggodalmad (persze ehhez elengedhetetlen az önbizalom!) és őszinte lehet a kapcsolatotok.

2020. jan. 27. 03:28
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 8-as,te tényleg azt hiszed,az fog jót tenni a kérdező lelkének,ha engedi,hogy a barátnőjét megdugják?:)

Nem tudom,hogy sírjak-e,vagy nevessek.

2020. jan. 27. 13:33
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Veled van, téged választott, éld meg a kapcsolatot. Félelemben nem lehetsz boldog te sem. Általában az esetek 99 százalékában nem jön be, amitől félünk.. ha nem hiszed írd pár napig az összes aggodalmadat és kijön a matek. Tehát tudatositsd, hogy rá és magatokra koncentralsz. Szeresd őt, bízz benne és bátran tegyétek az egyik lépést a másik után. Ha valamiért véget érne a kapcsolat és ez fájna neked, akkor végülis az ok mindegy is lenne, hogy miért ér véget.. Fájdalom, az fájdalom. Ne a félelem határozzon meg.. Azon is érdemes elgondolkozni, hogy a barátnőd hozzajarul-e ehhez a helyzethez.. pl. Megjegyzéseket tesz férfiakra.. vagy ilyesmi.. ha ilyen van, azt nyugodtan mond el, hogy ne csinálja. Ha másik nemmel szeretne kapcsolatot, azt jelezze egyértelműen és akkor eldontitek majd a továbbiakat. Addig meg, amíg ilyent nem mondott.. relax..
2020. jan. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!