Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet elnyomni ezt?
Sziasztok.Egy olyan problémában szeretném a tanácsotokat kérni,ami mindent kivesz belőlem lelkileg,és már lassan nem tudom ellátni az életem fontos részeit..
Bele sem kezdek az elejétől,a lényeget írom csak le.24 éves lány vagyok,és sajnos nálam nem ritka, így megint olyan szituációba kerültem, hogy szeretek valakit viszonzatlanul. Ezúttal egy nőt. (bár férfiba nem voltam szerelmes eddig sosem...) ő 7 évvel idősebb nálam, és családja is van,de mikor 1 éve megismertem nagyon arra utaló jeleket tett,hogy lennének velem bizonyos szándékai.. Ebből végül semmi sem lett,de engem megbolondított (talán ez volt a célja) és már úgy éreztem, hogy egy madzagon rángat az érzelmeimmel,így megszakítottam vele a kapcsolatot.De sajnos ez nem ér véget itt, mert képtelen vagyok elengedni. Velem éreztem először, hogy most tényleg megtaláltam azt,aki hiányzott az életemből.Hiányzik a mosolya, az illata nagyon,mindig megőrjített ha csak hozzá érhettem, és az ölelése mindent jelent.Nagyon magányos alkat vagyok, és ez most valóságos kínzás nekem.Hiszen hogyan tudnék túl lenni valakin,akihez ennyire vonzódom?Sokszor gondolok rá,és arra,hogy hiányzik,és erős bennem a vágy,de nem mehetek vissza,mert ő nem érez így.(legalább is komoly érzései nincsenek)Úgy érzem már nem tudom szőnyeg alá söpörni a vágyaimat, mert már annyiszor kellett ezt tennem.Sosem volt senki,aki viszont szeretett volna,viszont én meg nem tudom szeretni azt,aki értékel.Egy ördögi kör, ami meg fog ölni a végén...
Ha megszakítottad a kapcsolatot, akkor nem is tud jelentkezni.
Találj valami elfoglaltságot, egy év nem olyan hosszú idő, hogy annyira nehezen tudj túllépni
Üdv a klubban! Én is rendre ugyanebben a cipőben járok és igen, kva rossz érzés. Közben meg lenne, aki értem tenne meg mindent, de egyszerűen, nem... Nem érint meg.
Csak az idő segít. És az a vicc, hogy miután kijózanodom, már szinte egyáltalán nem érdekel a másik. Jön egy újabb viszonzatlanság. Szóval f.asza. Ez tényleg egyfajta érzelmi függőség, túlzott kötődés lehet, nem egészséges, tiszta érzelmek. Magunkat kéne rendbe tennünk és megerősödnünk, hogy ne idealizáljuk azt, aki közben ránk sem hederít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!