Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mivel lehet elnyomni ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet elnyomni ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Egy olyan problémában szeretném a tanácsotokat kérni,ami mindent kivesz belőlem lelkileg,és már lassan nem tudom ellátni az életem fontos részeit..

Bele sem kezdek az elejétől,a lényeget írom csak le.24 éves lány vagyok,és sajnos nálam nem ritka, így megint olyan szituációba kerültem, hogy szeretek valakit viszonzatlanul. Ezúttal egy nőt. (bár férfiba nem voltam szerelmes eddig sosem...) ő 7 évvel idősebb nálam, és családja is van,de mikor 1 éve megismertem nagyon arra utaló jeleket tett,hogy lennének velem bizonyos szándékai.. Ebből végül semmi sem lett,de engem megbolondított (talán ez volt a célja) és már úgy éreztem, hogy egy madzagon rángat az érzelmeimmel,így megszakítottam vele a kapcsolatot.De sajnos ez nem ér véget itt, mert képtelen vagyok elengedni. Velem éreztem először, hogy most tényleg megtaláltam azt,aki hiányzott az életemből.Hiányzik a mosolya, az illata nagyon,mindig megőrjített ha csak hozzá érhettem, és az ölelése mindent jelent.Nagyon magányos alkat vagyok, és ez most valóságos kínzás nekem.Hiszen hogyan tudnék túl lenni valakin,akihez ennyire vonzódom?Sokszor gondolok rá,és arra,hogy hiányzik,és erős bennem a vágy,de nem mehetek vissza,mert ő nem érez így.(legalább is komoly érzései nincsenek)Úgy érzem már nem tudom szőnyeg alá söpörni a vágyaimat, mert már annyiszor kellett ezt tennem.Sosem volt senki,aki viszont szeretett volna,viszont én meg nem tudom szeretni azt,aki értékel.Egy ördögi kör, ami meg fog ölni a végén...

2019. nov. 29. 22:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
vele éreztem először*
2019. nov. 29. 22:32
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy csak játszott veled, kihasznált. Egy ilyen ember hogyan is érdemelne meg? Hogy érdemelné meg a szeretetedet?

És járj társaságba, ismerkedj!

2019. nov. 29. 22:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, mindig próbálom ezt mondogatni magamnak,de annyira szeretném már odaadni valakinek teljesen a legjobb oldalamat, a törődésemet.Egyre nagyobb szükségét érzem valahogy ennek.Én imádok energiát tenni egy számomra fontos kapcsolatba,ez ad motivációt mindenre.Vannak a nagy mondások,hogy a boldogság bennünk van..de nekem mindenképpen kell valaki ehhez,hiába nem jó ez így.Kell valaki,akivel együtt nevetek,és boldog vagyok mert velem van.Ő ilyen volt.Ha játszott is velem,de megint egy nagyon szép évem volt valakivel.És ezt nagyon nehezen tudom elengedni, és újra felépíteni magam a semmiből.
2019. nov. 29. 22:55
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Kutyaharapást szőrivel... mindaddig ezt fogod érezni amíg nem jön valaki aki viszonozza. Egyébként érzelem- és kapcsolatfüggőkre utaló tüneteket mutatsz. Kezelhető, de nem könnyű folyamat, önuralomra van szükség és hogy megismerd magad.
2019. nov. 29. 23:08
 5/15 A kérdező kommentje:
igen erre én is kezdtem rájönni.Ha a tanulmányaim mellett még terápiára is lesz időm....akkor lenne remény.
2019. nov. 29. 23:48
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Már hogy használta volna ki, mikor nem volt köztük semmi? "A szándékra utaló jelek" szinte biztos hogy bemagyarazásások voltak
2019. nov. 30. 05:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Fejben kell rendezned a dolgot, gondold végig higgadt fejjel és talán átlátod mi a helyzet és a megoldás is meglesz.

Családos nőtől nem kell sokra számítani, azért ezt beláthatod te is.

Lehet tényleg szédített, lehet csak túlgondoltad...

Végeredmény szempontjából nem sokat számít

2019. nov. 30. 08:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nos, szerintem most az egyszer nem én láttam sajnos bele, pedig én örülnék neki a legjobban, mert akkor kibékülhetnénk.De nem így van.Amikor számítottam rá akkor nem volt ott,és igazából mindent "megtett",hogy bizonyítsa nem vagyok fontos neki.Így elég egyszerű volt összerakni a képet,mivel az elején pont az ellenkezőjére adott okot.Valamint mikor szembeállítottam a ténnyel,akkor nem is tagadta,hanem minden másról kezdett magyarázni..Egy normális ember kiáll az igazáért,ha nem követett el semmit,és ha szeretné,hogy maradjak is az életében.De neki nem ért ennyit.Nagyon sokszor végiggondoltam az egészet, és igazából tényleg mindegy mert most nem én vagyok az, akinek lépnie kéne.
2019. nov. 30. 08:31
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Írd meg neki akkor hogy hiányzik! De azt is, hogy ez nem jó neked. Kommunikálj!
2019. nov. 30. 08:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom,de már nincs mit írnom neki.Leírtam mindent mielőtt megszakítottam a kapcsolatot.Leírtam,hogy mi fáj,és miért,és nekem ez nem működik.Én ezt mindig közlöm azzal,akivel kell.Ennyi.Lehet,hogy csak a felszínen,de tökéletesen "elfogadta".Kicsit kiforgatta ugyan amit írtam,de nem ez már amúgy sem futna ki sehova.
2019. nov. 30. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!