Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van koztetek olyan aki megprobalta elnyomni magaban a melegseget? Lannyal voltatok? Hogyan bukott ki beloletek? Mi volt az ami miatt mar nem birtatok tovabb megallni?
Nem igazan megy magam elfogadasa es inkabb elek egyedul mert erzelmileg vonzodom lanyokhoz is..fiukkal meg nem igazan tudom elfogadni magam..
Biszex sracok akik elnyomtstok magatokban a fiuk iranti vagyatokat mennyire ment lannyal? Megtudjatok allni fiuk nelkul?
Meleg sracok ti mennyi ido utan adtatok be a derekatok?
Igen, én igazából azért döntöttem úgy hogy elnyomom ezt az érzést, mert szerettem volna nagy családot, viszont ez egy meleg párnak Magyarországon nem lehetséges. Igazából már 10 éve vagyok házas, két fiam van és nagyon boldog vagyok azt leszámítva, hogy a feleségem szexuálisan nem vonz, de egyszerűen szexszelés közben másra gondolok. Engem nem őröl fel ez a titok, mert ennek köszönhetem a csodálatos fiaimat valamint a feleségemet is nagyon szeretem és tisztelem.
35F
Jezusom fiuk, ezt azert ne. A sajat boldogsagotok legyen mar az elso! Ne az szamitson ki mit gondol, egyebkent meg diszkreten is lehet csinalni.
Hat en speciel a jo szexet valasztom a csaladi elet helyett. Sose cserelnem el. 26f
Én csak addig próbáltam míg a lány akinek udvaroltam, hitegetett, de aztán mást választott. Reméltem, hogy ha összejön, akkor abba marad ez a dolog és felszabadulok. De végül is örülök, hogy nem jöttünk össze. Ez egy éve történt, és az óta egy csomót fejlődtem önmagam elfogadását tekintve.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!