Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új pasimnak az a rögeszméje, hogy autóban, autó motorháztetején szexeljünk. Én vagyok a lányos oldalon, ö full aktív. Félek hogy egyszer lebukunk. Bukott márvle valaki így? 18/fiú
Figyelt kérdés
2015. szept. 3. 09:29
1/7 anonim válasza:
Lehet, te leszel az első bukott... Biztos így akár alázni.
3/7 anonim válasza:
Volt már 1-2 bebukás, bár motorháztetőn még nem szexeltem :) A legelhagyatottabb helyeken is jöhetnek. Mi nemrég egy erdőbe mentünk éjszaka egy olyan ösvényen, amin olyan ritkán járnak, hogy a gaztól alig lehetett menni. Emellett olyan sötét volt, hogy egymást se láttuk, gondoltuk erre a madár se jár. Erre épphogy "végeztünk", arra jött 2 illető, csak szerencsére addigra mi is elindultunk feléjük, így a végén ők ijedtek meg tőlünk. :D
5/7 anonim válasza:
Miért lenne látens? :D Análisan közösül a barátjával, ez hol látens? :D Keress rá a szóra, ha nem ismered! :)
6/7 anonim válasza:
Hát ha te is élvezed ne zavarjon. :D
Max sokkolljátok kicsit az embereket. :D
7/7 anonim válasza:
A csopaki autósparkolóban buktunk meg,de amikor láttuk,hogy fogdossa magát,akkor hagytuk beszállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!