Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mivel/mikkel tud (na) levenni egy lány a lábáról? Írjatok minél többen, kellenek ötletek! Thx! (A kérdés lányoknak szól)
Pici kedvességek mindenképp.
Mi szoktunk egymásnak full extrás reggelit főzni
Virágot vinni a randira. Tudom, régies de van egy romantikája. Nem kell nagy és extravagáns rózsacsokrokra gondolni, vár szál vadvirág is megteszi.
Egy jó film dvdén ami mellett össze lehet kuporodni a takaró alatt.
A kedvenc csokija. A mi esetünkben ez M&M's és nem valami szív alakú díszdobozos akármi.
Könyv amit szeretni fog.
Zene amit szeret.
Igazából tényleg attól függ mit szeret a párod. Legyen személyes. Mi az ami téged levenne a lábadról?
Én már attól is könnyekig hatódom, ha végre ő ír rám és nem nekem kell zaklatnom :(
Engem teljesen levenne a lábamról, ha egy kis törődést kapnék valakitől. Ha nem csak én futnék mindig mások után. Ha végre valaki elfogadna és szeretne, úgy ahogy vagyok. De úgy látom túl nagy kérés már ez 😞 Hogy ne csak mindig én aggódjak érte, ne csak én küzdjek, hanem egy minimális erdeklodest mutasson felém. De ilyen emberrel még nem sikerült találkoznom, és lassan kezdem feladni...
#9-es
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.Általában mindig én keresem a másikat és néha már szarul érzem magam miatta,mert olyan mintha őt nem is érdekelném...😞😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!