Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy hetero lannyal lenni?
Aki nem utasítja el ezt az alkalmat, az hullabiztos, hogy nem hetero.
Csak szólok.
"Tapasztalatlan, ezért eleinte talán nem csinál semmit. Bár nem is akartam. Aztán idővel belejött a dologba. Mellesleg innentől már biszexuális.
A válasz 88%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad."
Te nem hetero lánnyal voltál és nagy hülyeség az, hogy onnantól kezdve számít biszexuálisnak, hogy "belejött a dologba".
Egy hetero lány attól hetero, hogy csak az ellenkező neműeket találja vonzónak. Addig se fog eljutni hogy alkalma legyen arra hogy kinyalja egy másik lány. Azért, mert hetero.
Te egy félénk, tapasztalatlan biszexuális lánnyal voltál együtt. Szerinted egy pasi csak onnantól kezdve lesz biszexuális, ha már belejön a szopásba? Na látod. Hülyeséget írtál és ezt nem sértésnek szántam, a többiek érdekében teszem, hogy hasznos válaszokat olvashassanak.
Hát szerintem az első csak hülyén fogalmazott, de nem arra gondolt hogy konkrétan onnantól lesz biszexuális valaki hogy csinált valamit azonos neművel. Rosszul fejezte csak ki magát.
Azt meg hogy "belejött a dologba" másra írta, azért nem kell kiforgatni a szavait.
Első vagyok.
Eleinte csak én csináltam bármit. Végül kézzel hozzám ért. Soha nem nyalt, vagy ilyesmi. Feküdt alattam mozdulatlanul, és élvezte... Soha előtte nem vonzották lányok, nem is gondt arra, hogy lánnyal legyen. Általam jött rá, hogy valójában biszexuális.
Így már érthető? Nem vettem sértesnek, mert Te értetted félre, amit én írtam. Érdekes módon más tudta, hogy miről beszélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!