Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptatjátok le a férfiakat olyan bulikban, ahol heteroszexuális férfiak is vannak?
En annyival mindig elinteztem, hogy bocsi van baratom,ez 98%ban mukodik. Maradek nyomulos, eroszakos 2%nal meg ott hagyom oket. Ha az elso opcio nem mukodik. Tobbszor mondtam azt, hogy bocsi bi vagyok es van baratnom. Na akkor mar akkor hivd a baratnodet is stb 🤣🤣 nalam rosszabbul sult el ha azt mondtam bi vagyok.
Elso opcio a bevallt.
Baar tul gyakran nem jarok szorakozohelyekre, nincs kivel. Szoval egyenlore nalam ez a nyomulas hala az egnek szunetel 🤣 utalom ha eroszakoskodnak.
"Húzz innen"
" Táncoljon veled a halád"
"Ki kérdezte, hogy ki vagy/"Mi közöd hozzá hogy hogy hívnak"
"Nem látod hogy nem érek rá?"
" Nem"
Én ezekkel szoktam, igaz hogy gyakran jön a frusztrált mártírkodás , de olyankor csak látványosan arréb megyek,nem figyelek rájuk.
Illetve ha társaságban vagy megpróbálhatod:
"Nem látod, hogy beszélgetünk?"
" Na, jól van Kati úgy látom itt nincs rám szükség úgyhogy lépek"
Stb,stb,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!