Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan koptatjátok le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptatjátok le a férfiakat olyan bulikban, ahol heteroszexuális férfiak is vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom a férfiakat főleg azt hogy ha látják hogy többen vagyunk egy társaságban és nincs velünk egy férfi se, akkor megpróbálnak csatlakozni hozzánk. Én legszívesebben leönteném őket de odáig nem akarok elmenni.
2019. aug. 28. 08:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

En annyival mindig elinteztem, hogy bocsi van baratom,ez 98%ban mukodik. Maradek nyomulos, eroszakos 2%nal meg ott hagyom oket. Ha az elso opcio nem mukodik. Tobbszor mondtam azt, hogy bocsi bi vagyok es van baratnom. Na akkor mar akkor hivd a baratnodet is stb 🤣🤣 nalam rosszabbul sult el ha azt mondtam bi vagyok.

Elso opcio a bevallt.

Baar tul gyakran nem jarok szorakozohelyekre, nincs kivel. Szoval egyenlore nalam ez a nyomulas hala az egnek szunetel 🤣 utalom ha eroszakoskodnak.

2019. aug. 28. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:
63%

"Húzz innen"

" Táncoljon veled a halád"

"Ki kérdezte, hogy ki vagy/"Mi közöd hozzá hogy hogy hívnak"

"Nem látod hogy nem érek rá?"

" Nem"

Én ezekkel szoktam, igaz hogy gyakran jön a frusztrált mártírkodás , de olyankor csak látványosan arréb megyek,nem figyelek rájuk.

Illetve ha társaságban vagy megpróbálhatod:

"Nem látod, hogy beszélgetünk?"

" Na, jól van Kati úgy látom itt nincs rám szükség úgyhogy lépek"

Stb,stb,stb...

2019. aug. 29. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!