Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én inkább homoromantikus heteroszexuális vagyok ezek alapján?
Figyelt kérdés
Mindig is tetszettek a lányok, meg szerelmes is voltam már nőkbe. De netes ismerkedésnél nem írok rá senkire hiába tetszik, alkalmikba nem megyek bele. Meg akik tetszenek általában messze élnek tőlem. Ha látok tv-ben egy szerelmes leszbikus párt akkor kicsit boldogabb vagyok. Viszont én már 36 éves vagyok gyerekem sincs még, és kezdeményezni sem kezdeményeztem soha nőknél. De gondolom hogyha valóban komolyabban vonzanának a nők úgyis lépnék, meg szerintem aki valóban biszex az nem tudna így élni. Szóval szerintem csak érzelmileg vonzanak a nők meg valamennyire szexuálisan is.2018. aug. 12. 13:32
1/4 anonim válasza:
Nem kell túl bonyolítani, biszex vagy és kész.
Ha egyszer megléped hogy összejöjj egy nővel, akkor már bizonytalan se leszel ebben.
De szerintem tuti hogy biszex vagy.
2/4 anonim válasza:
Ez nem túl bonyolítás,ez egy pontosabb,percízebb meghatározás.
Egy biszex is lehet biszexuális homoromantikus vagy biszexuális heteroromantikus.
3/4 anonim válasza:
Uram, kegyelmezz. Te egy homoromantikus (??? arról nem írsz, hogy férfiak iránt képes vagy-e érzelmeket táplálni) bi courious vagy, de csak akkor nem tudnál így élni, ha emellett még demiszexuális is lennél. :D Amúgy miért ne tudna így élni egy biszex? Szerintem is egy sima biszex vagy, aki valami miatt fél/nem tudja/nem meri kipróbálni nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!