Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteroszexuális vagy egy aszexuális nő örömét leli benne, hogy felizgasson egy leszbikust?
Figyelt kérdés
Ez..kínzás!! Rátapintani az erogén zónákra. Úgy, hogy az illető nem aksr semmit a leszbikustól?!2017. ápr. 28. 08:14
2/6 A kérdező kommentje:
Leszbikusnak látszó 3 éve ismerősöm. Szabadidőm sokszor vele töltöm. Ha kettesben vagyunk, kis idő eltelte után megindul a cirógatás, finom harapdálás, másik nyakába szuszogás, karmolás ilyesmik. De tagad, hogy többet akarna
2017. ápr. 28. 08:31
3/6 anonim válasza:
Egy heteroszexuális lányt nem érdekelnek a leszbikusok. Az aszexuális lány meg nem fog felizgatni mert nem érdekli a szexualitás
4/6 anonim válasza:
Én heteroszexuális nő vagyok.Eszem ágában sem volt soha nőt felizgatni.Kedvelem a nőket, de nem szex terén, nincs gusztusom hozzájuk.
5/6 anonim válasza:
Kérdező: Ismerősöd/barátnőd nyilvánvalóan kíváncsi, de szerintem ő maga sincs még tisztában a vágyaival, de ha egy fikarcnyit sem érdekelné, nem izgatná, nem csinálná.
Az, hogy tagad semmit nem jelent. Hazudhat is. Erre nem gondoltál? Nem meri bevallani/felvállalni aminek ezer meg egy oka lehet. Kizártnak tartom, hogy szimplán játékból izgatna téged, miközben tudja, hogy úgysem kaphatod meg. HA mégis akkor elég nagy görény, de ezt tudom a legnehezebben elképzelni.
6/6 anonim válasza:
Ezt élvezik a lányok, hiúságuknak ad pluszt, meg pikáns is. A nők g*cik tudnak lenni, egy hetero férfi sosem akarna meleg férfit izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!