Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Concord 100 kérdése:
Kedves Leszbikusok4 Lehetséges olyan, hogy egy nő, aki heterószexuális kapcsiban, házasságban él, két gyermeke van, ha nem is túl gyakran szeretkezik a férjével leszbivé vagy biszexé válhat? Kérlek ne nevessetek ki.43/f. Vagyok
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 10:23
1/12 anonim válasza:
Igen lehetséges..
Olvastam már itt ilyen hölgyről :)
Gyanítod a pároddal ez lehet?
Add meg neki a lehetőséget a megélésre , ha ez nem okoz neked problémát :)
N.
2/12 anonim válasza:
hát én 6 évig jártam egy sráccal, jó volt vele... de őszintén szólva nem tudom, minek mondjam magam, mert nem szívesen lennék fiúval megint... főleg, hogy a testük nem is vonz...
és nem azzá válik, hanem az már régóta benne volt, max később jött rá
3/12 anonim válasza:
Kérdezd meg Kósánét, amúgy igen vélhetően biszex volt eddig is csak most jött rá
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igazából azért szeretném tudni ,hogy lehet e ilyen oka annak ,csak havi 1-2 szeretkezünk
2016. máj. 19. 10:51
6/12 anonim válasza:
igen... nyilván ha nincs szex, akkor az asszony a leszbikus és nem te cs*sztél el valamit, vagy esetleg ti mindketten, és érzelmi okai vannak a dolognak... gratulálok ehhez a gondolkodásmódhoz!
8/12 anonim válasza:
A házas és gyereket is szült nők 80%-a gyakorlatilag leáll a szexel, már csak kötelességből néha enged, hogy befogd végre a pfádat, de ez egy kegy szerinte és örülj neki, ha hagyja, hogy üríts. Olvastam valahol itt, hogy ha ilyenkor a pasi félremegy és kiderül akkor már oka is van, hogy miért vagy te egy szar alak és miért nem fekszik le veled vagyis ezzel igazolja utólag magát.
9/12 anonim válasza:
Utolso, ez mekkora gyokerseg. Hazas vagyok, két gyerekkel, ja es no is. Összege nem a kezem ha a ferjem bem csak Havonta ketszer gondolna ram szexugyben..En vagynek ra..es nem, nem vagyok víziló, torodom magammal..
10/12 anonim válasza:
Nem válik azzá, hanem mindig is leszbikus vagy biszex volt, ha valóban ez a helyzet. Csak most derült ki. Lehet hogy eddig ő sem tudta, vagy sejtette. Ezernyi variáció létezik.
Tapasztalat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!