Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Heteroszexuális lányok ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális lányok ha egy leszbikus lány bepróbálkozna nálatok akkor ti mit tennétek? Kipróbálnátok vele?

Figyelt kérdés
És ha esetleg csak úgy lesmárolna titeket? Esetleg fogdosná a melleteket vagy ilyesmi az gáz lenne? 21L

2013. aug. 18. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésben ott a válasz is...
2013. aug. 18. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem próbálnám ki vele mert a fiúkat szeretem...

"És ha esetleg csak úgy lesmárolna titeket? Esetleg fogdosná a melleteket vagy ilyesmi az gáz lenne?"

Igen gáz lenne és azt tenném amit ilyenkor a fiúkkal biztos felpofoznám...

20 csajszi

2013. aug. 18. 14:48
 3/10 AeonFLUX ***** válasza:
72%

Megtépném.

Szintén 21/L

2013. aug. 18. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg azt csinálnák veled, mint amit te csinálnál, ha egy pasi próbálkozna ezzel nálad.
2013. aug. 18. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Ha kéretlenül taperolna, elküldeném hidegebb vidékre. Bunkóság, pofátlanság, akármilyen nemű is az illető. Nem mellesleg bűncselekmény is tulképp.

Alapvetően pedig nem mennék bele kíváncsiságból ilyesmibe, bár ha csak úgy letaperolna, meg lesmárolna, megérdemelné, hogy szemét módon őt is kihasználják, de normális viszonyok között azon a véleményen vagyok, hogy nem szép dolog, egy leszbikusnak is vannak érzései. Persze ha lenne ilyen hajlamom és benne lenne így is, akkor biztos működne, de még nem éreztem késztetést rá. :D

2013. aug. 18. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
hát én még nem láttam szép leszbikust.olyanok csak a filmeken vannak.de legyünk tisztában a fogalmakkal. leszbikus=undorodik a férfiaktól, biszex=tömören kétkapuzik(köztük már vannak szépek) hetero= lányok akik max kalandból szexelnek lánnyal amúgy egészséges családmodellben gondolkodnak8ilyen a lányok döntő többsége)
2013. aug. 18. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
29%

én sem láttam még olyan leszbikust, akit akár női szemmel szépnek vagy szexinek gondolnék

alapvetően nem örülnék neki, mert a fiúkat szeretem. nagyon zavarba hozna, ha csak úgy letapizna egy lány, még akkor is, ha szép lenne, és biztos, hogy elküldeném a 3,14-csába.

eddig akit láttam leszbikus, az mind kövér volt, fiús ruhában, tüsi hajjal, trampli kinézettel. na azt le is hánynám, ha hozzám nyúlna, az undortól

2013. aug. 18. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz ha te is akarod, kipróbálnád. Lehet hogy csak kíváncsiságból.
2013. aug. 18. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ám általánosítani a leszbikusok kinézetét illetően azért, mert láttatok egyet vagy kettőt...:'DDD vagy ha ismertek többet és mind úgy néz ki, az nem azt jelenti hogy másutt nem élnek szép leszbikusok. Igen én is ismerek kövér tüsihajú fiús leszbiket, de ismerek vékony, magas, csinos leszbikusokat is, akik teljesen nőiesek, nameg átlagosan kinéző lányokat akikről nem mondanád meg hogy leszbikus, és mégis. Én magam is csajos, barna hajú, teltebb de nem kövér alkatú leszbikus nő vagyok, és kikérem magamnak ezt az általánosítást :'D

Egyébként heterokkal sose kezdjen az ember, mert rosszul járhat ha beleszeret, mert úgyis reménytelen. Ráadásul az hogy csak úgy lesmároljak vagy letapizzak bárkit az fulltróger stílus, és senki sem díjazza, nemhogy hetero még leszbikus/biszex sem :'D

18/L

2013. aug. 18. 23:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van 9-es. Megy a pont.
2013. aug. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!