Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Egy teszt?
A kérdésem kizárólag leszbikus lányokhoz szól. Esetleg biszexekhez, akik nem a hármas hívei, hanem mindkét nemhez vonzódnak, de külön csinálják.
Egy cikket írok a leszbikus lányok "típusairól". Nem akarok általánosítani, ezért lenne szükségem a Ti véleményetekre. Mint ahogy a heterókról is nem egy cikk van már, pl. férfiaknál a csábító, a papucs, nőknél a karrerista, a háziasszony, stb. Emellett szeretnék pár téveszmét is eloszlatni a leszbikusokról. Olyan típusokra gondoltam, mint a butch, a lipstick, a népszerű, a biszex, stb. Én magamat a lipstick kategóriába sorolnám. Szeretném egy kicsit bővebben leírni, hogy melyikre mi jellemző, nagy vonalakban.
Senkit nem akarok megbántani, ezért tettem fel a kérdést, hogy Ti mit szólnátok egy ilyen cikkhez? Igényesen, kulturáltan leírva.
Tudnátok segíteni, leírva a kort, beállítottságot, és hogy magadat hová sorolnád? Mi jellemző rád, mit szeretsz a szexben, milyen az ideális pár, hogy nézel ki, hogyan öltözködsz, milyen a stílusod, mivel foglalkozol? Akár priviben is.
(Negatív heteró kommentekre nem reagálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!