Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lány létemre szerelmes vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre szerelmes vagyok a tanárnőmbe. Biszex/leszbi lányok, nők, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Már hosszú ideje megőrülök érte. Hogyan adhatom a tudtára anélkül, hogy konkrétan megmondanám neki? Hogyan flörtölhetek vele? Sajnos durva a korkülönbség. Volt már hasonló esetetek?

2013. aug. 11. 23:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kérd meg,hogy tanitson meg!
2013. aug. 11. 23:05
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ezt ne... Még a hetero kapcsolatból is gondok szoktak lenni.
2013. aug. 11. 23:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú ideje szeretem, és már nagyon elviselhetetlenül fáj.
2013. aug. 11. 23:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Legalább szingli? Mennyi a korkülönbség (az is számít, hogy te hány éves vagy)? Egyébként sajnálom hogy ezt kell mondanom, de az ilyesmi nem szokott működni. =/
2013. aug. 11. 23:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Házas. Gyereke van. És le sem merem írni a korkülönbséget... Tudom, hogy nem működhet, mégis megőrülök a gondolattól, és csak arra tudok gondolni, hogy "ő, ha csak egyszer..."
2013. aug. 11. 23:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hát kérdező, ja, ez nem fog menni, max az álmaidban, inkább másképp kéne levezetned az érzéseidet

tulajdonképp akárhogy, fantáziálj, csak játszd el otthon, így képzeld bele magad, de csak ilyen fantáziálásnak fogd fel, próbálj ne komolyan tekinteni a dologra, úgyse lesz semmi .. :I

2013. aug. 11. 23:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Voltál te már rohadtul szerelmes?:) Úgy, hogy beledöglesz..? Képtelen vagyok ilyesmire... Érzem, hogy meg fogok őrülni...
2013. aug. 12. 00:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam. Évekig anno középsuliban. Őrlődtem, égtem... Elmúlt ez is. 10-zel idősebb nő volt.

Most 20+ évvel idősebb pasiért égek... nehéz az élet... :)

közel 40 N

(Szóval ne lépj. Csak szenvedést csinálsz magadnak. Jobb, ha nem tud róla).

2013. aug. 12. 01:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden bi, leszbi lány túlesik ezen. Ha jót akarsz magadnak ne lépj. Majd elmúlik.
2013. aug. 12. 06:04
 10/15 anonim ***** válasza:
reakció?
2013. aug. 13. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!