Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre szerelmes vagyok a tanárnőmbe. Biszex/leszbi lányok, nők, mit tegyek?
8. vagyok újra, nem tudom, miért nem reagálsz. Már nem aktuális?
Szóval én is megéltem ezt, azt hittem, én vagyok azegyetlen avilágon, akivel ez megtörténik, és ez még az Internet előtt volt,így nem tudtam erről fórumozni,és mint itt a gyk-n látni, hogy milyen sokan írnak ki kérdést ezzel kapcsolatban. Így utólag ez engem megnyugtat. Hogy mást is elragadnak ilyen őrjítő érzések. Bizony, a legkülönbözőbb korú és nemű emberek iránt lángolhatunk fel. Ez van. Azt viszont fel kell mérni, hogy ami abszurd, nincs realitása, s a másiknak ártanánk vele, azt hagyjuk meg a fantázia világában! Ne lépj...
Jól beszél utolsó.
8. vagyok.Mit TETTEM anno? Természetesen semmit. Csendben álmodoztam és szörnyen szenvedtem.
Kérdezőnek is azt ajánlom, ne tegyen semmit. Tényleg minden megváltozna és belesérülne nagyon. Aztán ide irkálna, hogy jaj, ki akarok ugrani az ablakon, mert nem bírokélni a szégyennel....
Az ilyen dolog maradjon az álmaid birodalmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!