Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrülten szerelmes vagyok a tanárnőmbe, és lány vagyok! Mit tegyek? én ezt nem bírom!
Nem hiszem, hogy annyira érett lennél, mint ahogy mondod. Ilyen korban mindenki "érettebb a koránál".
Amúgy meg te is tudod, hogy semmi se lehet köztetek. Ne erőltesd a dolgot, inkább kerüld el őt. Úgyse tanít már. Ebből jó nem sülhet ki.
Én az írás alapján nem jöttem volna rá, hogy 13 éves. Én igen is elhiszem neki, hogy érettebb a koránál, mert én is az voltam, de gyakorin mindig megkérdőjelezték. XD Akikkel viszont régebb óta beszéltem, barátkoztam, mind azt mondták, hogy érettebb vagyok a koromnál. :DD
Biszexuális vagy leszbikus vagy?
Egyébként szerintem is próbálj ne gondolni rá, keress mást, mert tanár, és azonos nemű is. Sokkal idősebb, és még az sem biztos, hogy a saját nemét szereti. :/
"13 éves vagyok"
Csak megtréfált a kamaszkor... Ez nem igazi szerelem, majd elfelejted! :)
Ha pedig még az ált.suli után is megmaradt, akkor szerintem bepróbálkozhatsz nála! :)
Értelek, és pont ezt mondom! Lehet, hogy ez már tényleg igazi szerelem (miért ne lehetne? :)), de nem valószínű! :/
Ezért várj még! :)
És a leszbikusság/biszexualitás is végleges lehet, de tényleg valószínűbb, hogy a hormonjaid szórakoznak veled!
Próbálj még egy kicsit ne a szerelemmel foglalkozni! :)
Én is átestem ezen anno,és azt hittem, én vagyok az egyetlen ezen a világon. Senkinek se beszéltem róla, és akkor még nem volt Internet sem, hogy anonimen irogassak a problémáról. Itt viszont nagyon sokan írják ki ugyanezt a problémát, úgyhogy így utólag ez nekem is megnyugtató, hogy ilyen sok lányt érint.
Fel a fejjel, idővel elmúlik. Nagyon hevesek az érzelmek ebben a korban, és megőrjítik az embert. Lehet, hogy évekig eltart, de utána ez is elmúlik!
Minden jót Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!