Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet szerelmes egy 14 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelmes egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés

Olvasom a kérdéseket itt gyakorin, és ha egy 14 éves lány írja, hogy szerelmes, akkor egy csomó komment olyan: menj barbibabázni nem vagy szerelmes,ez nem szerelem csak 14 vagy.....

Én azt hiszem szerelmes vagyok, mármint: Mindig rá gondolok, szörnyen boldog vagyok, ha rám ír, vagy rám mosolyog. Folyton írunk egymásnak órán (fel nyomtam a suli wifijért :) tudom, hogy nem helyes ://) És szomorú vagyok, ha nem köszön reggel (de általában szokott) nem sírok miatta, hanem inkább mindig szörnyen boldog vagyok, mosolygok :)

köszi a válaszokat!

2013. márc. 18. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Lehet szerelmes.
2013. márc. 18. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Hogy a viharba ne!

Én 6 éves korom óta szerelmes voltam egy osztálytársamba. 8 éven át.

Tudjátok, a gyermeki érzelmek a legtisztábbak, ezt Móricz is megmondta!

2013. márc. 18. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindenki maga dönti el :),szerintem lehetsz,az érzések nincsennek korhoz kötve,főleg nem a szeretet,mert egy 1 éves kisbaba is szeretheti az anyukáját,akkor egy 14 éves lány miért ne szerethetne egy fiút ? :)
2013. márc. 18. 19:11
 4/10 A kérdező kommentje:
:) igaz...
2013. márc. 18. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz, csak sok lány mondja ezt, amikor csak tetszik neki valaki a romantikus filmek hatására.
2013. márc. 18. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is voltam ennyi idősen!! Teljesen természetes :)
2013. márc. 18. 19:12
 7/10 A kérdező kommentje:
:)
2013. márc. 18. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
én is 14 éves vagyok és szerelmes, ráadásul boldog párkapcsolatban :) valószínűleg azoknak a 14 éveseknek azért írnak ilyet, mert egyszerre le akarnának feküdni a sráccal ami azért elég gáz :/ és természetes, ha ebben a korban szerelmes vagy, általában ilyenkor indul meg az érdeklődés a másik nem iránt :D
2013. márc. 18. 19:43
 9/10 agirl  válasza:
Én is 14 éves lány vagyok és szerelmes,boldog vagyok a barátommal.Igen is lehet egy 14 éves lány szerelmes.Ez szerintem nem a kortól függ.
2013. márc. 26. 16:14
 10/10 cornetto válasza:
en 11 eves vagyok es baromira belezugtam 1 lanyba :)
2013. máj. 31. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!