Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. Hogyan mondjam el a lánynak? (bővebben lent)
Szerelmes vagyok egy lányba. Az osztálytársam. Ő falusi, nem egy helyen lakunk (kocsival 20perc) Nagyon jóba vagyunk. Minden nap beszélünk. Hétvégén is fél nap egymással beszélünk facebookon. Több programot is csinálunk két másik emberrel együtt. (pl. Kori...) Az utóbbi időben többet érzek iránta.
Több helyre is elmegyek vele, ha mondja, hogy megy, és amit nem szeretek, ha akarja akkor a kedvéért oda is elmegyek. Ma írt egy gondolatot üziben, hogy akibe szerelmesek vagyunk, annak több dolgot megcsinálunk, stb... Szerinretek ezzel utalt valamire?
Ő is szerelmes lehet belém? Hogy, mikor, hol mondjam el neki, hogy szerelmes vagyok belé? (ő is, én is 15 évesek vagyunk). Esetkeg hova hívjam el? És hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat.
15/F
Elmondtam neki, ő is ugyan így érez irántam.
Most majd meg akarom fogni a kezét, vagy majd megpuszilni :)
A lány egész végig átvert...
Összevesztem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!