Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet ilyen?
Azt hiszem túl modern világot élünk ahhoz, hogy ez téma legyen.
Szóval, tegyük fel, hogy van egy leszbikus lány, aki egyben fiúnak érzi magát, és van egy meleg srác, aki nőnek érzi magát (azaz: transzexuálisak). Ha mindketten átoperáltatják magukat, akkor alakíthatnak egy hetero párkapcsolatot? Vagy az minek számít? Valaki gondolkodott már ilyenen? :D
Tudom, ez egyeseknek elég vicces lehet (talán még nekem is), de mivel a mai tudománnyal már csak műtéten meg hormonkezelésen múlik, hogy milyen nemű akar lenni az illető, számomra elég döbbenet.
A viccelődés ellenére, én azért még is csak komoly, és értelmes válaszokat kérek!
Először is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Másodszor...
Ha nekik az jó miért ne lehetnének párkapcsolatban.. Ha jól érzik úgy magukat..
Gyakorlatilag hetero párkapcsolatnak is lehetne mondani mivel a Fiúból Lány és a Lányból Fiú lenne szóóóval hetero kapcsolatnak lehet mondani
Van ilyen. Ismertem egy ilyen párt, a tv-ben is szerepeltek.
Volt egy szórakozóhelyük is, együtt csinálták.
A pasi előtte lány volt, át műtette magát + hormon kezelések.
A lány előtte pasi volt, de nő akart lenni. Szintén átoperáltatta magát.
Egymásra találtak, és hetero kapcsolatban éltek.
Hát nem tudom, nekem ez nagyon paradoxon:
1. Elfogadom őket, mert boldogok, így születtek, nem tehetnek róla, hogy a lelkük teljesen más, és eltér az átlagtól
2. Nem fogadom el őket "műemberek", természetellenes, és undorító
3. Az a pár leszarja más emberek véleményét, ők boldogok így és kész.
ne haragudj, de leszbikus vagyok ezért ki kell javítsalak :D
aki leszbikus az nem érzi magát fiúnak :D szeret nő lenni, nőnek érzi magát, csak a nőkhöz is vonzódok :D nem lehet valaki leszbikus és egyben transzszexuális :)
a transzszexualitás valóban az amit írtál, hogy valaki férfi testben nő, vagy fordítva
nekem is furcsa, de én örülök, ha van akinek ez sikerül...legalábbis ha belegondolok, hogy én ezzel a személyiséggel, aggyal, stílussal férfi testbe lennék zárva....nem kívánom még ellenségemnek se :D
szóval igen szerintem úgy az hetero kapcsolat, legyenek boldogok :D
Kérdező tévedésben vagy. Ha valaki transzszexuális és a biológiai neméhez vonzódik, az heteronak minősül, hiszen a másik nem tagjának érzi magát. Ezt úgy hívják, hogy heteroszexuális transzszexuális az illető.
De mondok konkrét példát: Egy biológiailag lánynak született egyén transzszexuális, azaz fiúnak érzi magát. Átmegy a sok procedúrán és fiúként éli az életét. Ha a lányokhoz vonzódik, akkor hetero.
Ha viszont továbbra is a fiúkhoz vonzódik, akkor meleg.
Ez a másik variációban is így van.
Amúgy én már találkoztam egy ilyen lánnyal úgy egy éve. Nem mondtam volna meg róla kinézetre, hogy mi volt előtte a helyzet... meg én elég toleráns is vagyok, jól eldumáltam vele :)
én is gondolkoztam ezen a témán, örülök, hogy feltetted ezt a kérdést :DD
eléggé toleráns ember vagyok, többek között mivel én is leszbikus vagyok, illetve a legjobb barátom meleg, és van még jó pár meleg ismerősöm :D
voltam már transzi show-n is, és nagyon elkapott a hangulat, a színes világuk, a kisugárzásuk, fantasztikus élményekkel távoztam onnan :)
szóval biztosan léteznek ilyen párok a világban, és egy kicsivel sem boldogabbak vagy boldogtalanabbak más pároknál, hiszen megtalálták a szerelmet, akármilyen formájában is :))
Szóval van egy hetero transz srác (az amelyik nőből ment férfivá és nőkhöz vonzódik) és egy hetero transz csaj (az amelyik férfiból ment nővé és férfiakhoz vonzódik), persze hogy alakíthatnak heteró párkapcsolatot, két heteró emberről van szó végülis.
A valódi nem az, amit belül érez az ember, nem az amit a doktor az újszülöttkori nemiszerveire nézve eldöntött. Az, hogy ki milyen hormonkezelésen és műtéten megy át semmit sem változtat a lelki nemét illetően. Ha valaki férfinak született, még ha az orvos nőnek is osztotta születésekor, attól még férfi marad, csak max a társadalom hevesen próbálja meggyőzni az ellenkezőjéről, mert nem tudják elképzelni milyen érzés.
- MoonEyes
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!