Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek létezhet ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

Azt hiszem túl modern világot élünk ahhoz, hogy ez téma legyen.

Szóval, tegyük fel, hogy van egy leszbikus lány, aki egyben fiúnak érzi magát, és van egy meleg srác, aki nőnek érzi magát (azaz: transzexuálisak). Ha mindketten átoperáltatják magukat, akkor alakíthatnak egy hetero párkapcsolatot? Vagy az minek számít? Valaki gondolkodott már ilyenen? :D

Tudom, ez egyeseknek elég vicces lehet (talán még nekem is), de mivel a mai tudománnyal már csak műtéten meg hormonkezelésen múlik, hogy milyen nemű akar lenni az illető, számomra elég döbbenet.

A viccelődés ellenére, én azért még is csak komoly, és értelmes válaszokat kérek!

2013. aug. 14. 17:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#6:

A leírásod alapján te cisznemű (=nem-transz) leszbikus vagy, de egy transznemű ember is simán lehet leszbikus, biszex, heteró, stb, mindig azt a nemet kell tekinteni amilyen belül. Tehát transznemű leszbikus az akit születéskor férfinak címkéztek fel, de belül nő és nőkhöz vonzódik.

A nemi identitás és szexuális orientáció két független dolog, attól, hogy te nem érzed magad belül srácnak, más nőnek beosztott emberek még simán érezhetik, függetlenül attól h kihez vonzódnak.

- MoonEyes

2013. aug. 15. 15:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!