Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptatjátok le a férfiakat olyan bulikban, ahol heteroszexuális férfiak is vannak?
Megmondod nekik értelmes ember módjára, hogy bocsi, de nem ismerkedsz. Vagy nem mész olyan buliba, ahol vannak férfiak.
Amúgy miért “utálod” őket? Gyerekként lelépett az apád vagy ilyesmi? Én hetero nő vagyok, nem vonzódom a nőkhöz, de ettől még nem utálom őket.
Azért írok ide, mert egyrészt oda írok, ahova akarok, másrészt én pont úgy rázom le a nekem nem tetsző férfiakat, ahogy egy leszbikus nő, itt nincs különbség. Vagy mégis milyen választ vársz egy ilyen kérdésre, ragassz magadra “leszbi vagyok ne közelíts!” táblát, vagy hordj magadnál légpuskát és akkor nem mennek oda? Nyilván ha olyan helyre mész, ahol férfiak is szoktak ismerkedni és nincs a homlokodra írva, hogy leszbi vagy, akkor oda fognak menni. De ha kulturált ember vagy, egy kedves “bocsi nem” elegendő, csak belőled annyi ellenségesség árad, hogy nehéz lehet ennyit kinyögnöd.
"Nagyon utálom a férfiakat"
"legszívesebben leönteném őket"
"magánügy miért utálom őket"
Olyanokat írsz név és arc nélkül amiket szemtől szembe nem mernél kimondani de az hogy miért utálsz minket az "magánügy"? Bezzeg ha ég a ház és ki kell menteni téged, vagy ha a bútorokat kell felvinni a negyedikre máris szükséged lesz a férfiakra akiket annyira utálsz.
"nem értem hogy heteroszexuális nőként miért írsz ide"
Amiért én is: olyan h.lyeségeket írsz hogy nem lehet elmenni mellette (lehet hogy csak trollkodsz). Ez ugyanolyan mintha egy meleg férfi írná hogy utálja a nőket, legszívesebben felpofozná mindet, stb. Máris látod a b.romságot abban amit írtál?
És ha belegondol az ember hogy az ilyennek még szavazati joga is van...
Egy HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI
Kezdenek itt elszabadulni az indulatok:D
Én se szeretem, ha egyáltalán egy férfi nőként kezel. Jobban bírom, ha nem kapok megkülönböztetest, hanem csak mint haver beszélgetünk, viccelődünk. Minden ennél másabb közeledéstől a hideg kiráz. Persze a hetero férfiak ezt nem tudhatják, így nem feltétlen lehet hibáztatni őket, ha ugyanúgy bepróbálkoznak, mint egy hetero nőnél.
Én úgy előzöm meg a bajt, hogy nem megyek hetero buliba. Jobban is érzem magam melegek között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!