Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Megértheti az érzéseimet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megértheti az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik. Az érdeklődési körünk egyezik. A baszélgetéseinkből azt veszem ki ,hogy az értékrendünk is passzol. Nagyon megértő és empatikus ez a lány. Nem akarom elveszíteni őt de ha bevallom neki ,hogy többet érzek iránta akkor félek ,hogy elveszíthetem. De nem bírok csak a barátja lenni. Többet akarok nos, nem tudom mi a legjobb módja ennek az egésznek, hogyan mondjam el neki mit érzek úgy hogy ne hozzam őt zavarba/kellemetlen helyzetbe és lehetőleg ne is veszítsem őt el.?
2019. aug. 17. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan többet szeretnél tőle? Gondolkodj el rajta, tudod az ember ha sok időt tölt valakivel, jól érzi magát könnyen jelennek meg más érzések is a fejében, az ember így működik, ugyanakkor ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy te tényleg szerelmes vagy, azt sem, hogy ne maradhatnátok csak barátok, ez természetes de gondold meg mi érne többet, egy kapcsolat ami talán jó lenne talán nem, vagy talán össze sem jönne, vagy az, hogy ti most jól érzitek magatokat, boldogok vagytok élvezitek egymás társaságát. Én azt mondom neked adj időt magadnak és ennek az egésznek, csak élvezd a közös időt figyelj kicsit rá, mert ha ő is többet akar akkor azt észreveszed majd, de ha meg nem szerintem fogadd el azt ami most van és ne akarj feltétlen mást. Értékeld, hogy van neked és ki tudja,egyszer lehet, hogy tényleg lesz több is.

Persze ez csak az én látásmódom, a döntés végül is a tied :))

2019. aug. 17. 18:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Biztos nem opció nála a leszbikus kapcsolat?
2019. aug. 17. 18:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés. Nincs párja és nem is tudok róla ,hogy lett volna neki. Hogy leszbikus-e azt nem tudom. Vannak néha olyan pillanatok amikor azt érzem bejövök neki de lehet csak félre értem. Minden esetre nőies, ben pasizós típus, nem pláza mániás, nem sminkeli agyonig magát, nem hord ékszereket csak egy karórát. Jó tudom ezek nem jelentenek semmi különöset de azért feltűntek ezek a dolgok.
2019. aug. 17. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha ezt megtudnád valahogy sokkal közelebb jutnál a megoldáshoz.
2019. aug. 17. 19:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Persze sokszor látom rajta hogy ha nevet akkor zavarban van látszik rajta. Olyan kislányos zavar de nagyon aranyos. Általában a lányokon ezt akkor lehet látni ha tetszik neki egy srác és nevet a viccén miközben nem is annyira vicces. Ez az amin el tudtam indulni. :)
2019. aug. 17. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Azt írod, hogy komoly dolgokról is szoktatok beszélgetni. Ez valahogy nem kerülhet szóba? Mármint általánosságban.
2019. aug. 17. 19:44
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem mertem rá kitérni. A párkapcsolatokról beszéltünk de annyira nem mentünk bele. :(
2019. aug. 17. 22:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Biztos lesz rá még alkalom, ha összeszeded a bátorságodat :)
2019. aug. 17. 22:29
 9/14 A kérdező kommentje:
De hogyan lehetne ezt elmondani? Mit mondjak neki? Ennyit ,hogy többet érzek iránta?
2019. aug. 17. 22:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha már biztos vagy benne, hogy nem utasítja el általában a leszbikusságot, akkor akár így is.
2019. aug. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!