Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki az érzéseimet?
Beleszerettem az egyik tanárnőmbe. Először azt hittem csak a példaképem, csak rajongok érte. Leszbikus létemre nem mindig tudom eldönteni hogy most tetszik e az illető vagy csak felnézek rá... De aztán ahogy hozzám ér, ahogy megérzem az illatát, ha megdícséri a frizurámat, ruhámat vagy tudásomat, rögtön látszik mennyire elpirulok, hevesen kezd verni a szivem, és vágyat érzek iránta, vonzódom hozzá!
Egy ideig magamban tudtam tartani ezt az érzést de aztán egyik barátnőm rákérdezett, én meg mindent elmondtam neki. Utána olyan zavar támadt a fejemben, hogy angol órán (mert ő angol tanár) egész végig szerencsétlenkedtem, semmire nem tudtam a választ, pedig színötös vagyok... Óra után a tanárnő megkérdezte mi a baj, mi volt ma velem, de nem mertem neki elmondani, lezártam egy "nem érdekessel" mire ő tök aranyosan arról kezdett beszélni hogy egy fiú miatt se szomorkodjak...
Elmondjam neki mit érzek? Mi lehet belőle? Hogyan reagálna rá? Megromlana a jó viszonyunk?
Így van.Mond el hogy vonzódsz egy nő iránt!
Ha látod hogy nyitott a témával kapcsolatban.Akkor lehet tovább lépni.
Ha már vagytok olyan nexusban.Akkor rákérdezhetsz hogy ő mit tenne a helyedben.
De végig egy képzeletbeli nőről beszélj csak!
Nem árt azt sem megtudakolnod.Hogy ő párkapcsolatban él e.
Ha nyitott a témával kapcsolatban,és nincs párja akkor óvatosan nyithatsz felé!
Van párja, gyereke is van. Sajnos :(
De ez jó ötlet, ha lesz bátorságom, így mondom el neki
Talán azért nem zavar hogy pasija (nem férje!) és gyereke van mert nagyon feminista, igy talán beleképzeltem a leszbikusságot...
Hogyan tartsam a távolságot ha mindennap van vele órám? :(
Szerintem se mond meg neki. Tudom, hogy sokkal jobban esik mikor valaki azt mondja, hogy mond el, mert bármi lehet, de hidd el, hogy nem lesz belőle semmi.
Ugyan így jártam én is. Én elmondtam a tanárnőmnek, hogy beleszerettem. Előtte nagyon sokat beszéltünk és nem csak sulis dolgokról, hanem a magánéletről is. Utána minden sokkal rosszabb lett, mert egyikünk sem tudta kezelni a helyzetet, ezért sokkal kevesebbet beszélgettünk. Ez 2 évig tartott és érettségi után beszéltünk róla először, mert pontot kellett tenni a végére. Viszont azóta jóban vagyunk.
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!