Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a meleg érzéseimet?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok régóta tudom hogy a fiúkhoz is vonzódok, amit undorítónak tartok. Nem tudom, hogy meleg vagy biszex vagyok, de heteró kapcsolatban is éreztem olyat, hogy fiúval jobb lenne járni. Ez csak így jön magától, és elég ijesztő. Meg szexelni tudok lányokkal, de mikor felizgulok már csak fiúkra gondolok. Ezt azért nem tudom elfogadni, mert ebben az országban egy melegnek nem lehet boldog élete. Iskolában, munkahelyemen, otthon mindenhol azt mondják hogy a homoszexuális kapcsolatok undorítóak. Ezért akarok heteró lenni valahogy mert ez így nem élet. Biztos, hogy egy normálisabb országban elfogadnám magam, itt szerintem öngyilkos lennék ha kiderülne.
2019. máj. 2. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Azért ennyire nem rossz a helyzet amennyire lefested. Egy normális munkahelyi környezetben nem akadnak fenn ilyenen, csak ahol 6 általánosos betanított munkás prolik dolgoznak.
2019. máj. 2. 17:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem egy proli munkahely azért is vagyok elkeseredve.
2019. máj. 2. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Azt írod, hogy egy normálisabb országban elfogadnád magad, viszont azzal kezdted a mondandódat, hogy undorítónak tartod, hogy a fiúkhoz is vonzódsz. Nem kötekedésből mondom, de szerintem lehet hogy vannak bennem olyan előítéletek, amiken dolgoznod kellene.

Magyarországon, főleg a nagyvárosokban szerintem sem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek mondod bár idiótákkal biztos hogy fogsz találkozni így is úgy is.

Szerintem magadban tisztázd le a dolgot először. Nem ok a szégyenre, hogyha meleg, vagy biszex vagy.

2019. máj. 2. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
benned*
2019. máj. 2. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

En szinten 26 eves vagyok, meleg. Es sztem ez a vilag egyik legtermeszetesebb dolga. Boldog vagyok es ha lehetne se valtoztatnek rajta. Igy is teljes az eletem. Az meg tokmindegy, milyen nemut szeretsz. Aki ezt nem kepes felfogni, az csokott elmeju.

Ha nem tudod/akarod magad elfogadni, keress fel egy szakembert, mert igy csak egy depresszios, savanyu ertelmetlen elet var rad. Amit idoskorodban banni fogsz.

2019. máj. 2. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

"Ezt azért nem tudom elfogadni, mert ebben az országban egy melegnek nem lehet boldog élete. "

Mert ha melegként egy látszat hetero kapcsolatot tartasz fenn, olyannal éled le az életed, akihez nem is vonzódsz, akkor mennyivel lesz boldogabb az életed?

Bárhogy is éled az életed, úgy is lesz olyan aki bele fog szólni, ha hagyod.

Jönnek azok, hogy ha a helyedben lennék akkor ezt így és úgy csinálnám...

sokszor megkapom ezt én is, de ilyenkor azt mondom, nem vagy a helyemben, éld te is úgy az életed ahogy jónak látod.

27 meleg fiú

2019. máj. 2. 18:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jobban elfogadnám magam mert ott elfogadják a melegeket. Itt meg lehet jobb ha nem kezdek férfiakkal, inkább belemegyek egy heteró kapcsolatba. Ezért nem akarok férfiakkal ismerkedni. Meg már a tudattól is rosszul vagyok, hogy ennyire izgat. Mert tudom, hogy ezért megutálna kb az emberek 90%-a.
2019. máj. 2. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Csak ezért belemenni egy látszatkapcsolatba, elveszed a lánytól is a lehetőséget, hogy boldog legyen valaki mással aki igazán szereti és igazán vágyik rá, na ez a legnagyobb önzőség.

De a te lelkiismereted. És ha neked úgy élet az életed, hogy ezt elnyomod magadban és depressziós leszel életed végéig, mert nem élsz önazonosan, akkor lelked rajta.

2019. máj. 2. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
#8 pedig a keresztenyek ezt akarjak hogy a melegek osszejojjenek valami nővel meg akkoris ha nem boldogok nővel es persze a nő sem tudja rola igy neki is rossz lesz
2019. máj. 2. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

A félelmeid áldozata vagy. Au emberek többsége le se szarja kivel él a másik. Amit meg nem akarsz azt nem kell az orrukra kötni. Sok meleg él boldog kapcsolatban évek óta a társával és nem gyűlöli őket az emberek 90%-a. Az emberek sokkal elfogadóbbak ha az embert is látják nem csak annyit tudnak róla, hogy meleg.

Beszélgess meleg párokkal. Ismerj meg néhány pozitív példát is, hogy ne csak a rosszat lásd. Segít majd elfogadni önmagad és tisztábban tudsz majd dönteni az életedről.

2019. máj. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!