Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a meleg érzéseimet?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok régóta tudom hogy a fiúkhoz is vonzódok, amit undorítónak tartok. Nem tudom, hogy meleg vagy biszex vagyok, de heteró kapcsolatban is éreztem olyat, hogy fiúval jobb lenne járni. Ez csak így jön magától, és elég ijesztő. Meg szexelni tudok lányokkal, de mikor felizgulok már csak fiúkra gondolok. Ezt azért nem tudom elfogadni, mert ebben az országban egy melegnek nem lehet boldog élete. Iskolában, munkahelyemen, otthon mindenhol azt mondják hogy a homoszexuális kapcsolatok undorítóak. Ezért akarok heteró lenni valahogy mert ez így nem élet. Biztos, hogy egy normálisabb országban elfogadnám magam, itt szerintem öngyilkos lennék ha kiderülne.
2019. máj. 2. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Enis ugy vagyok vele

Azzal a kulonbseggel hogy hetero kapcsolatba sose mennék

Fel se allna a farkam nőre

2019. máj. 3. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 éves koromig életem kamu heterókapcsolatba. Utána jött egy 3 éves periódus, amibe próbáltam heteró kapcsolathoz partnert találni. Semmi sem jött össze! 15 éves korom óta tudtam, hogy a férfiak is vonzanak. Sőt... Olyan 16 éves koromba pedig jött a teljes felismerés! Az idős férfiakhoz vonzódom. Elfolytottam magamaba.. De, hogy ilyen pech-es voltam a nőknél. Így 29,5 évesen itt a “gyakoribb” tettem fel kérdéseket. A magnum saunárol érdeklődtem, meg hogy ki válalbá be az idős korosztályt! Az ilyen “idős” kérdésemre elég sok válasz jött, de volt egy aki nagyon tartalmas és intelligensen írt. Privátba rá is írtam. Elkezdtünk levelezni. Màra Boldogan élünk titokban. Szerelmesek vagyunk! Olyan csodás minden! Félreértések vannak, de hol nincsen! Adtól borzalmasan szeretjük egymást. Én csak az tanácsolom, hogy ne folytsd magadba. Titkon is lehet tartani, és nem szenvedsz a vágytól! Ha meg szerencséd van, akkor elsőre te is sikeres lehetsz. Én elsőre főnyereménybe futottam. Minden igényemnek megfelel. Tényleg ne készítsd ki magad, mert minnél jobban ellenállsz, annál nagyobb lesz a vágy! Nem kell szétkűrtőlni, hogy meleg vagy! Rólam is csak 2 ember tudja, és nem az én ismerőseim, hanem a páromé. Engem nem zavar! Ők megértőek és barátságosak! De hidd el! Minden csoda csak 3 napig tart! Nehogy azt hidd, hogy sok embert foglalkoztatna... Ha tudnàd, hogy mennyi embernek nem is számítasz még meg is sértödnél. Sok a felszínes ember sajnos! Azt mondom légy boldog! Engedj a vágyaidnak! Sok sikert!
2019. máj. 4. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!