Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan nyomjam el az érzéseimet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyomjam el az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Leszbikus vagyok, és ezért undorodom magamtól. Amikor tükörbe nézek a hányinger kerülget, gyűlölöm az összes porcikámat, és egyszerűen csak el akarom nyomni a lányok iránti érzéseimet. Hogyan csináljam?

2015. máj. 22. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene ilyeneken gondolkodnod. Nem ismerlek, ezt az érzést sem, de ettől függetlenül meg kellene próbálnod elfogadnod ezt a dolgot, és magadat is. Tenni úgysem tehetsz ellene semmit, nem is tehetsz róla ráadásul, ezt dobta a gép, el kell fogadnod magad. Én is ismerek olyan lányokat és fiúkat is, akik a saját nemükhöz vonzódnak. És? Szarok rá, ugyanúgy jó emberek ettől függetlenül.

Te miért ne lehetnél az? :)

2015. máj. 22. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Ne nyomd el az érzéseid.. az nagy lelki teher.

Próbálj megbékélni magaddal. Nem rossz dolog ez.. sőt. Két nőnél nincs jobb dolog a világon. :)

Egy leszbi lány (19)

2015. máj. 22. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ne nyomd el!!! Gyönyörű, értémes ember vagy!! Nem szabad így gondolkodni, sokkal boldogabb leszel, mint néhány hetero! Fogadd el magad, ezzel semmi baj nincs!!! :) 24/L/L
2015. máj. 22. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Lelekbuvarral konzultalj ,meg idoben tud segiteni...
2015. máj. 22. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Akkor inkább mefordítanám a kérdést.

Miért érzel így?

Az ami vagy a természetes állapot. Ezek az elemi ingerek, vágyak nem tanultak, hanem beléd vannak kódolva. A hozzájuk való negatív hozzáállás külső.

Mitől félsz? Kiközösítéstől? Magánytól? Hogy mi lesz ha megöregszel? Hogy nem olyan életed lesz, mint hitted?

Honnan ered ez az undor? Él benned valami olyan kép ezekről az emberekről, amit taszítónak érzel? Mi az ami taszít benne? Van ennek bármilyen reális alapja?

2015. máj. 23. 16:03
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös: Nem a többi homoszexuálistól undorodom. Magamtól. Mégpedig a coming out-om óta. Egyszerűen már nem akarok élni, gusztustalan vagyok...
2015. máj. 23. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne nyomd el! Nem kell emiatt undorodnod magadtól. Ugyanúgy értékes ember vagy, mintha heteroszexuális lennél.

És sok sikert kívánok! :)

19/L/L

2015. máj. 24. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Szóval más embertől okés, de önmagadtól undorító. Miért?

A testi részével van bajod? Vagy az érzelmekkel?

2015. máj. 24. 01:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha a többi leszbikustól nem undorodsz, nem veted meg őket, akkor gondolj arra, hogy te se érdemled ezt.

Én leszbikus vagyok, szerencsére sosem volt ezzel gondom. Hidd el lehet ezzel teljes életet élni ;)

21/L

2015. máj. 24. 17:49
 10/10 anonim válasza:
Csak fogad ell hogy milyen vagy !
2015. jún. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!