Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » COMING OUT kinek, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

COMING OUT kinek, hogyan ment, hogyan fogadták?

Figyelt kérdés

2019. júl. 4. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Akiknek eddig elmondtam azok jól fogadták vagy legalábbis nem ítéltek el emiatt. Elfogadták mint egy tulajdonságom ami csak rám tartozik. Elég szűk kör tudja és nem is nagyon szeretném más orrára kötni a magánéletem. De már búlykálni sem akarok.
2019. júl. 4. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
siman,semmi extra nem volt jol fogadta mindenki
2019. júl. 4. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk keveredik a makacs szüklátokörő konzervativizmus és a fejlett szabadszellemű liberalizmus de sztem nem lenne gond, de óvatosan fel kell hozni a témát
2019. júl. 4. 11:50
 4/6 A kérdező kommentje:

#3 "nálunk keveredik a makacs szüklátokörő konzervativizmus és a fejlett szabadszellemű liberalizmus de sztem nem lenne gond, de óvatosan fel kell hozni a témát"

ömm még ilyent se hallotam sose, most ezt lefordítanád magyarra, hogy értsem is.

2019. júl. 4. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
9%
Sehogy senkinek semmi koze hozza
2019. júl. 4. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én biszex vagyok és egyre több barátomnak és haveromnak (nem szimpla ismerősöknek) mondtam el.

Olyanok is, akik előtte "minden b*zit kiirtottak " volna meglepően, sőt megdöbbentően jól fogadták és elfogadták.

Persze itt jön ki, hogy Ők továbbra is a barátot látják bennem és nem homokost. Na Ez az igazi barát!

Én is azt tapasztalom, hogy ha az ember egyesével, négyszemközt vállalja fel magát a Barátai előtt, akkor Ők sokkal elfogadóbbak és megértőbbek, mint azt elsőre gondolnánk. Persze nyilván ez sem vonatkozik mindenkire, de én eddig ezt tapasztaltam (szerencsére).

Pedig én is úgy voltam/vagyok, hogy ha emiatt lesz vége a barátságnak, azt is elfogadom. De szerencsére nem így lett! :)

Bocs, hogy így megnyújtottam, de remélem hasznos volt a hozzászólásom.

2019. júl. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!