Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
COMING OUT kinek, hogyan ment, hogyan fogadták?
#3 "nálunk keveredik a makacs szüklátokörő konzervativizmus és a fejlett szabadszellemű liberalizmus de sztem nem lenne gond, de óvatosan fel kell hozni a témát"
ömm még ilyent se hallotam sose, most ezt lefordítanád magyarra, hogy értsem is.
Én biszex vagyok és egyre több barátomnak és haveromnak (nem szimpla ismerősöknek) mondtam el.
Olyanok is, akik előtte "minden b*zit kiirtottak " volna meglepően, sőt megdöbbentően jól fogadták és elfogadták.
Persze itt jön ki, hogy Ők továbbra is a barátot látják bennem és nem homokost. Na Ez az igazi barát!
Én is azt tapasztalom, hogy ha az ember egyesével, négyszemközt vállalja fel magát a Barátai előtt, akkor Ők sokkal elfogadóbbak és megértőbbek, mint azt elsőre gondolnánk. Persze nyilván ez sem vonatkozik mindenkire, de én eddig ezt tapasztaltam (szerencsére).
Pedig én is úgy voltam/vagyok, hogy ha emiatt lesz vége a barátságnak, azt is elfogadom. De szerencsére nem így lett! :)
Bocs, hogy így megnyújtottam, de remélem hasznos volt a hozzászólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!