Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy fogadták? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ti hány évesen coming outoltatok, és hogyan fogadták?? Itt nem csak a családra értem, hanem pl barátokra stb. Vagy ha valaki privátban akarja, akkor azt is elfogadom.. Előre köszi a értelmes válaszokat!!2017. máj. 26. 07:31
1/5 anonim válasza:
minden barátom jól fogadja, alig van rossz tapasztalatom, pedig fogjuk rá, hogy nyiltan meleg vagyok
2/5 anonim válasza:
Miért olyan fontos ez a coming out izé?ha valaki kérdezte megmondtam mindig de nem nyomtam rá a véleményemet másokra.lehet ezért nem bántottak soha sehol emiatt.20 F vidék
3/5 anonim válasza:
Nekem csak pár ember tudja de egyáltalán nem tartom fontosnak, hogy mindenki tudja hiszen engem sem érdekel, hogy ki kihez vonzódik és nem ez határozza meg azt, hogy milyen ember vagy... De aki zudja az jól reagált rá.. :)
4/5 anonim válasza:
Eddig csak pozitiv tapasztalataim voltak. Az osszes baratom tudja es mindenki nagyon jol reagalt, mondjuk alapbol nem is baratkoznek olyannal, akirol tudom, hogy homofob. A szulok meg hatra vannak, az o reakciojuktol tartok egy kicsit.
21/F
5/5 anonim válasza:
Lassan 3 éve, hogy elkezdtem előbújni. Mostanra a család nagy része, az összes barát, összes évfolyamtárs, meg a fél suli tudja (gyorsan terjednek a suliban a pletykák) :D Egy-két olyan beszélgetés volt, amiben a másik fél lenéző volt velem szemben a melegségem miatt, de igazából totál nem érdekelnek. Családom, barátaim elfogadnak, és ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!