Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok akik heterónak tartották magukat, de később rájöttek hogy a fiúkhoz is vonzódnak, ők hogy fogadták ezt el?
mar oviba is nyilvanvalo volt h a fiuk erdekelnek, csak akkor nemtudtam miaz h "hetero" meg "meleg" :D aztan ahogy jott az alt. suli valahogy teljesen elfelejtettem a dolgot, es ezert volt alt. suli vegefele egy "ujrafelismeresem" ami utan erdekes modon eszembejutottak az avis emlekeim is es akkor tiszta lett h en mindig is ilyen voltam, baj ezzel nincs:) kicsit nehez volt elengedni azt a jovokepet amit felfestettem magamnak, de azert hozza lehet szokni konnyen is:) gyakorlatilag semmit se vesztettem azzal h melegvagyok: párom lehet akit szeretek,elhetek vele egyutt egy hazba, akar gyerek is lehet ha ugyalakulna esetleg.. szoval ugyanolyan teljes eletemlehet melegkent is:) ezutan mar nemvolt nehez elfogadnom,jelenleg boldog kapcsolatban elek:3
18/F
#3:
szerintem velem is ugyan ez történt. Amikor leesett, hogy tulajdonképpen mi a helyezt, akkor valahogy előjöttek az ovis emlékek, és talán akkor tudatosult bennem igazán, hogy mi a helyzet. És szerintem ezért is nem volt gond az elfogadással, mert már korán "tudtam" magamról, hogy homoszexuaális vagyok.
19F
Sokan vagyunk akkor, akik már "régóta" homoszexuálisak :)
#5ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!