Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homo- illetve biszexuálisok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homo- illetve biszexuálisok! Ti mikor és hogyan bújtatok elő a szekrényből? Hogy fogadták?

Figyelt kérdés

17/L vagyok, és eléggé úgy néz ki, hogy nem vagyok heteroszexuális (az biztos hogy a lányok tetszenek, a férfiaktól tartok, így elég bizonytalan vagyok...), és egyre inkább zavar, hogy családi körben nem tudja senki. A barátnőim közül már többen tudják, de velük mégiscsak más erről beszélni.

Ti mikor és hogyan vallottátok be a családotoknak és hogyan fogadták?

2014. aug. 28. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

17 éves voltam,véletlenül tudták meg.

Mivel homofób családom van,kiakadtak,kidobtak

De ekkor már meg volt a barátom,aki befogadott :)

Még most is vele vagyok :)

Azóta anyummal már beszélünk,és megbékélt a helyzettel

19/F

2014. aug. 28. 22:22
 2/7 anonim válasza:
100%
Én még nem mondtam el a biszexualitásomat itthon,valószinüleg nem is fogom évekig még,egyszerüen nem tudom megtenni,szóval ne ezen rágodj,majd elérkezik annak is az ideje mikor elmondd,vagy megtudják. 16/F
2014. aug. 29. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia :) Van kedved beszélgetni, merre laksz? :)
2014. aug. 30. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem könnyebb volt mert a bátyám meleg úgyhogy ezt szinte nem is érdekelte őket, de sokszor beszélgetünk olyan témákról teljesen nyíltan
2014. aug. 31. 02:54
 5/7 anonim ***** válasza:
lol, maradjunk inkább a coming out kifejezésnél..
2014. aug. 31. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem amíg "eléggé úgy néz ki", addig nem kell az egész családnak tudni róla.

majd ha biztos lesz, akkor elég megtudniuk, nem?

2014. aug. 31. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:

A lányok biztos érdekelnek. Férfiaktól egy bizonyos eset miatt rettentően tartok, ezért nem tudom, hogy bi vagyok-e vagy leszbikus. Az "eléggé úgy néz ki" ezt takarja.

3/6, ha ismerkedni akarnék, akkor nem ezt kérdeztem volna :D

2014. szept. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!