Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek könnyebb? egy hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek könnyebb? egy hetero csávónak lefeküdni egy másik csávóval, vagy egy meleg csávónak lefeküdni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű.
2019. júl. 3. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy heteró pasinak "könnyebb" egy másik pasival lefeküdni. Gondolom egy heteró pasi nem undorodik a saját farkától vagy az izmos testétől, így nem tudom elhinni, hogy egy másik férfi farka vagy teste taszító lenne számára.

Ellenben nekem melegként egy lány teste idegen.

Ráadásul azért a pasik egymás között elég "intim" viszonyban vannak, azért tudnék mesélni, mik mennek a zuhanyzóban egy edzés után.

2019. júl. 4. 08:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem passzívként egy lánnyal lenni nagyon nehéz lenne, mivel én is a lyukamat szeretem használni... :D

Talán az aktívoknak könnyebb lenne, nem tudom. Ugyanígy a hetero férfiaknak, ha egy fiú popsijába rakják.

2019. júl. 4. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, a férfiak esetén milyen szerepről beszélünk. Egy heterónak bevállalni a passzív szerepet és hagyni, hogy meghágják, nehezebb lehet, mint egy aktív melegnek megdugni egy nőt. Hasonlóan egy passzív melegnek kezdeni valamit egy nővel valószínűleg nehezebb, mint egy alapvetően heterónak seggbe dugni egy másik pasit.
2019. júl. 5. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!