Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek könnyebb? egy hetero csávónak lefeküdni egy másik csávóval, vagy egy meleg csávónak lefeküdni egy lánnyal?
Itt azért az se mindegy, hogy az a meleg a feminin fiúkat vagy a férfias férfiakat szereti-e. Én az előbbieket, így számomra egy nő legfeljebb totál közömbös alkatilag, de úgy esztétikai értelemben nem taszító, akár még szépnek is tarthatom, csak nem izgat fel. Ellenben egy kopasz-szakállas-szőrös-tagbaszakadt-marcona férfiember már számomra is rettenetesen taszító, hát még egy heteró számára! Akiben benne van ez a "taszító" érzés, az nem lesz képes egy másik férfihoz hozzányúlni, és a heterókban ez benne van...
Benne van-e a melegekben is a nőktől való undor? Akad, akiben igen, de szerintem sokunkban nincs. Aki eleve a lányosabb fiúkat szereti, abban kevésbé, akik meg maguk lányosabbak, azok meg sülve-főve együtt nyalják-falják, ölelgetik a legjobb barátnőjüket, még pisilni is együtt járnak... ne mondja nekem senki, hogy undorodnak egymástól. Szerintem a melegek jó részét nem taszítják a nők, csak nem izgatják őket. A másik dolog meg az, hogy rengeteg meleg nőkkel kezdi, mert hát nem fogadta még el magát, és próbál megfelelni a társadalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!