Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan meleg pasik is akik elfogadják, tolerálják ha a másik cigizik. Esetleg cigiznek?
Én cigizek, de szerintem meg lehet érteni azokat akik nem cigiznek, és zavarja őket, ha a párjuk igen.
A ciginek is van egy jellegzetes szaga, aki nem cigizik, az jobban érzi.
Én sem jönnék össze egy olyannal aki iszik.
Én nem cigizek (csak passzívan), de tolerálom, mert bátyám és barátaim között is akad, aki dohányos. Jó kimenni néha velük cigizéskor és beszélgetni, szerintem. A dohányosoknak ez egy rítus és úgy vettem észre, hogy ilyenkor egyesek jobban kitárják az elméjüket. XD
A szagok nem tudják igazán kiverni nálam a biztosítékot, de azért meg szoktam kérni azokat, akikkel kimegyek, hogy ne rám fújják a füstöt. :P
A párom erős dohányos (napi másfél-két doboz körül szív, piros Multifiltert).
Elfogadom a döntését. Értelmes ember, tisztában van a kockázataival és ezeket vállalja. Kizárólag saját pénzből vesz cigit, a közös részt (a fizetéseink fele megy közös számlára) nem érinti. Mindig kimegy az erkélyre rágyújtani, bent nem érezni, csak rajta. :D
Szerintem összességében fele annyira se beteges, mint én, szóval ez sem játszik most.
Én nem dohányzom.
31/aktív (ő is 31)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!